نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم
میگم این گینگیزا بهش حمله نمیکنن؟
معمولا تو سرورای قبلی بازیکنی که کتیبه میگرفت گینگیزا با 2 میل شوالیه و 1 میل از بقیه نیروها به شهر اولش حمله میکردن!
حمله نمیکنن حالا؟
مگه میشه نزنن خوبم میزنن
Admin
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
دلیل نمی شه حتما نیرو نداشته باشه...[/div][/quote]
ارهع باو شهر 800 تایی با 2 یمل رفتم تو دیوار[/div][/quote]
پس به احتمال زیاد کتیبه همونجاست[/div][/quote]
نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم[/div][/quote]
معمولا تو سرورای قبلی بازیکنی که کتیبه میگرفت گینگیزا با 2 میل شوالیه و 1 میل از بقیه نیروها به شهر اولش حمله میکردن!
حمله نمیکنن حالا؟[/div][/quote]
مگه میشه نزنن خوبم میزنن
نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم
حمله نمیکنن حالا؟
مگه میشه نزنن خوبم میزنن
پس چرا تا حالا نزدن؟
اگه میزدن که الآن شهر اولش صفر شده بود!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم[/div][/quote]
مگه میشه نزنن خوبم میزنن [/div][/quote]
پس چرا تا حالا نزدن؟
حمله نمیکنن حالا؟
مگه میشه نزنن خوبم میزنن
پس چرا تا حالا نزدن؟
من امارشو دارم زدن خوبم زدن دیوارم شدن
Admin
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
پس چرا تا حالا نزدن؟
[/div][/quote]
من امارشو دارم زدن خوبم زدن دیوارم شدن:D:mrgreen::twisted:8-)
حمله نمیکنن حالا؟
مگه میشه نزنن خوبم میزنن
پس چرا تا حالا نزدن؟
من امارشو دارم زدن خوبم زدن دیوارم شدن
کل اتحاد بلکم برای همون شهرش دف فرستاده باشن فقط حداقل 500 تا جمعیتش میمود پایین
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
پس چرا تا حالا نزدن؟
[/div][/quote]
من امارشو دارم زدن خوبم زدن دیوارم شدن:D:mrgreen::twisted:8-)[/div][/quote]
کل اتحاد بلکم برای همون شهرش دف فرستاده باشن فقط حداقل 500 تا جمعیتش میمود پایین
راستی شهرای گینگیزا الآن نیرو نداره بزنین با منجنیق بیارینشون پایین
دادا ش حرفا میزنیا الان اونا خیلیم نیرو دارن تا دوباره سیامکو بزننو کتیبه رو پس بگیرن اره میخوایی بزنی ده میلیون نیرو حاظر کن که دیوار شدنش حتمیه
Admin
[quote][div][b]famili[/b][/div][div]راستی شهرای گینگیزا الآن نیرو نداره بزنین با منجنیق بیارینشون پایین[/div][/quote]
دادا ش حرفا میزنیا الان اونا خیلیم نیرو دارن تا دوباره سیامکو بزننو کتیبه رو پس بگیرن اره میخوایی بزنی ده میلیون نیرو حاظر کن که دیوار شدنش حتمیه
راستی شهرای گینگیزا الآن نیرو نداره بزنین با منجنیق بیارینشون پایین
من با 5000 منجنیق و دژکوب زدم یکی از شهراشونا آوردم پایین
الآن جمعیتش حدود 700 تاست
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]راستی شهرای گینگیزا الآن نیرو نداره بزنین با منجنیق بیارینشون پایین[/div][/quote]
دادا ش حرفا میزنیا الان اونا خیلیم نیرو دارن تا دوباره سیامکو بزننو کتیبه رو پس بگیرن اره میخوایی بزنی ده میلیون نیرو حاظر کن که دیوار شدنش حتمیه[/div][/quote]
من با 5000 منجنیق و دژکوب زدم یکی از شهراشونا آوردم پایین
الآن جمعیتش حدود 700 تاست
اگه اتحادش که 80 عضو داره نفری حداقل200000 تا دف بفرستن به همون شهریکه کتیبه توشه میشه16000000 خودشم که 10000000 نیل داره دیگه هیچکی نمیتونه
هستیو جواب منو نمید؟؟
جنبه نداری؟؟
دوساعت منو سر کار گذاشتی بعد یک چیزی میگم قهر میکنی؟؟
پیام هامو بخون ادامشه حال میکنی
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div]اگه اتحادش که 80 عضو داره نفری حداقل200000 تا دف بفرستن به همون شهریکه کتیبه توشه میشه16000000 خودشم که 10000000 نیل داره دیگه هیچکی نمیتونه[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry: هستیو جواب منو نمید؟؟
جنبه نداری؟؟
دوساعت منو سر کار گذاشتی بعد یک چیزی میگم قهر میکنی؟؟:cry:
پیام هامو بخون ادامشه حال میکنی:lol:
اگه اتحادش که 80 عضو داره نفری حداقل200000 تا دف بفرستن به همون شهریکه کتیبه توشه میشه16000000 خودشم که 10000000 نیل داره دیگه هیچکی نمیتونه
من که این همه دف دغادم چی ؟ تو اتحادش نیستم 10 میلم رو من حساب کن
این مطلب در 1392/05/23 23:21:05 نوشته شده است و در 1392/05/23 23:21:57 ویرایش شده است .
Admin
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div]اگه اتحادش که 80 عضو داره نفری حداقل200000 تا دف بفرستن به همون شهریکه کتیبه توشه میشه16000000 خودشم که 10000000 نیل داره دیگه هیچکی نمیتونه[/div][/quote]
من که این همه دف دغادم چی:cry: ؟ تو اتحادش نیستم 10 میلم رو من حساب کن
اینایی که گفتی جمعا میشه 26 میل
با اینا 200 میلیون دفاع کرده؟؟؟
نه داداش خیلی بیشتر از ایناست
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
اینایی که گفتی جمعا میشه 26 میل :shock:
با اینا 200 میلیون دفاع کرده؟؟؟
نه داداش خیلی بیشتر از ایناست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.