بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
دلیل نمی شه حتما نیرو نداشته باشه...[/div][/quote]
ارهع باو شهر 800 تایی با 2 یمل رفتم تو دیوار[/div][/quote]
پس به احتمال زیاد کتیبه همونجاست
نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
پس به احتمال زیاد کتیبه همونجاست[/div][/quote]
نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم
میگم این گینگیزا بهش حمله نمیکنن؟
معمولا تو سرورای قبلی بازیکنی که کتیبه میگرفت گینگیزا با 2 میل شوالیه و 1 میل از بقیه نیروها به شهر اولش حمله میکردن!
حمله نمیکنن حالا؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirr9[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div]کلا شهر های زیر 1323 منجنیق خوردن ! ونیرو نداره.[/div][/quote]
پس به احتمال زیاد کتیبه همونجاست[/div][/quote]
نه الان 0 شده کتیبه تو جنوب غربی هاست تک من رو یه شهرش با 5 میل همر حمله زدم 1ساعت قبل ارشیو کتیه اگه گرار باشه بزنیم 1 ساعت قبلارشیو کتیبه میزنیم[/div][/quote]
میگم این گینگیزا بهش حمله نمیکنن؟
معمولا تو سرورای قبلی بازیکنی که کتیبه میگرفت گینگیزا با 2 میل شوالیه و 1 میل از بقیه نیروها به شهر اولش حمله میکردن!
حمله نمیکنن حالا؟
هر کی امار از کل سرور شهر کی توش کتیبه است رو فقط امارشو درباره من خودم براش 40تا سکه میخرم
فقط قالب سایت بهم میریزه چون فکر نکنم بتونه سربازاشو نشون بده چون من هم میدونم کدوم شهره هم چقدر دف داره چون 60 ٪ دف هاشو خودم دادم
Admin
هر کی امار از کل سرور شهر کی توش کتیبه است رو فقط امارشو درباره من خودم براش 40تا سکه میخرم
فقط قالب سایت بهم میریزه چون فکر نکنم بتونه سربازاشو نشون بده چون من هم میدونم کدوم شهره هم چقدر دف داره چون 60 ٪ دف هاشو خودم دادم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ما که 7 تا از شهراشو زدیم صفر کردیم چند تاشم زورمون میرسید ولی نیم دونم چرا نزدمش
گروبز جان میای شهر اولشو بترکونیم ؟؟چون هر چی میزنیم میره تو دیوار
داداش سعی نکن یه راهنمایی تو اون شهر نیست کتیبه بعدم بالای 110000000
اتک بده
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ما که 7 تا از شهراشو زدیم صفر کردیم چند تاشم زورمون میرسید ولی نیم دونم چرا نزدمش :roll::roll::roll::roll::roll::twisted:
گروبز جان میای شهر اولشو بترکونیم ؟؟چون هر چی میزنیم میره تو دیوار [/div][/quote]
داداش سعی نکن یه راهنمایی تو اون شهر نیست کتیبه بعدم بالای 110000000
اتک بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.