خیلی میخوام چند جا برم یکی دوران صفویه میرم و نمیذارم شاه سلطان حسین و سلسله ی صفوی نابود بشه یه جای دیگه که میخواستم برم برم دوران هخامنشیان و نمیذاشتم سلسله ی هخامنشیان نابود بشه جای بعدی میرفتم به دوران ناصردین شاه و نمیذاشتم امیر کبیر را بکشند
البته برای هرکدوم از این کارها چند سال وقت میخوام
نگران نباش.اگه بتونی به اون جاها بری تو یک دقیقه هم میتونی همه ی این کارهارو بکنی.
چطوری؟
همین جوری.
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]خیلی میخوام چند جا برم یکی دوران صفویه میرم و نمیذارم شاه سلطان حسین و سلسله ی صفوی نابود بشه یه جای دیگه که میخواستم برم برم دوران هخامنشیان و نمیذاشتم سلسله ی هخامنشیان نابود بشه جای بعدی میرفتم به دوران ناصردین شاه و نمیذاشتم امیر کبیر را بکشند
البته برای هرکدوم از این کارها چند سال وقت میخوام:D[/div][/quote]
نگران نباش.اگه بتونی به اون جاها بری تو یک دقیقه هم میتونی همه ی این کارهارو بکنی.8-)8-)8-)[/div][/quote]
چطوری؟[/div][/quote]
همین جوری.:roll:
اگر به شما بگویند 1 دقیقه به هر زمانی که خواستید برگردید شما چه زمانی و کجا رو انتخاب میکنید؟
من به زمانی میرم که بتونن به هر زمانی که خواستم ببرنم
من farzadz128 هستم.
مسدود شدم.
77777777777777777777777777777777
99999999999999999999999999999999
اگر به شما بگویند 1 دقیقه به هر زمانی که خواستید برگردید شما چه زمانی و کجا رو انتخاب میکنید؟
من به زمانی میرم که بتونن به هر زمانی که خواستم ببرنم:idea:
[quote][div][b]sourena[/b][/div][div]رفتن به گذشته و دیدن صحنه های مهم تاریخی میتواند آرزوی هر کسی باشد مخصوصا دوستداران تاریخ
اگر به شما بگویند 1 دقیقه به هر زمانی که خواستید برگردید شما چه زمانی و کجا رو انتخاب میکنید؟[/div][/quote]
همون زمان که تو سرور 4 با هم هم بازی بودیم!:)
یا
زمان جنگ های صلیبی وقتی مسلمانا پیروز شدن و ...:lol:
رفتن به گذشته و دیدن صحنه های مهم تاریخی میتواند آرزوی هر کسی باشد مخصوصا دوستداران تاریخ
همون زمان که تو سرور 4 با هم هم بازی بودیم!
یا
زمان جنگ های صلیبی وقتی مسلمانا پیروز شدن و ...
همش دوستداری به پیروزی ها بری نه؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]reza_webbaz[/b][/div][div][quote][div][b]sourena[/b][/div][div]رفتن به گذشته و دیدن صحنه های مهم تاریخی میتواند آرزوی هر کسی باشد مخصوصا دوستداران تاریخ
اگر به شما بگویند 1 دقیقه به هر زمانی که خواستید برگردید شما چه زمانی و کجا رو انتخاب میکنید؟[/div][/quote]
همون زمان که تو سرور 4 با هم هم بازی بودیم!:)
یا
زمان جنگ های صلیبی وقتی مسلمانا پیروز شدن و ...:lol:[/div][/quote]
همش دوستداری به پیروزی ها بری نه؟:lol::lol::lol:;););););):D:D:D:D:D8-)8-)8-)8-)8-):P:P:P
[quote]
همش دوستداری به پیروزی ها بری نه؟:lol::lol::lol:;););););):D:D:D:D:D8-)8-)8-)8-)8-):P:P:P[/quote]
آره .
از شکست باید درس گرفت که چون از درس خوشم نمیاد پس همون پیروزی بهتره:shock:
آره .
از شکست باید درس گرفت که چون از درس خوشم نمیاد پس همون پیروزی بهتره
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]reza_webbaz[/b][/div][div][quote]
همش دوستداری به پیروزی ها بری نه؟:lol::lol::lol:;););););):D:D:D:D:D8-)8-)8-)8-)8-):P:P:P[/quote]
آره .
از شکست باید درس گرفت که چون از درس خوشم نمیاد پس همون پیروزی بهتره:shock:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:;););););););););););););)
من میخوام 2500 سال به عقب برگردم و نزارم اسکند مقدونی کشورمونو تسخیر کنه
باید جونه 1 نفرو نجات بدی ها
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من میخوام 2500 سال به عقب برگردم و نزارم اسکند مقدونی کشورمونو تسخیر کنه[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: باید جونه 1 نفرو نجات بدی ها
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.