امپراتوری هخامنشمن می رفتم به آخرین جایی که مخواستم در اون لحظه از دنیا برم
واقعا حال میده که بدون آخرین جایی که اکانتت غیر فعال میشه کجاست
جانم؟
hiiiiis jangjo khabide
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/09/26 09:54:34
جانم؟ hiiiiis jangjo khabide |
|
1391/10/08 22:06:31
حمله اسکندر
اعتمادمثل یک کاغذ است
وقتی که مچاله شد... دیگر نمی تواند به حالت اولش برگردد. |
|
1391/10/11 16:07:01
میرفتم 1 دقیقه بعد
کاراکتر باقیمانده: 120
this is it |
|
1391/11/03 12:55:47
من میخوام برگردم زمان صلاح الدین و در پس گیری اورشلیمشرکت میکردم
محمدم 13 ساله از خوزستان
|
|
1391/11/03 17:08:11
داداش موافقت شد فردا ساعت 9 اینجا باش حرکت کنیم hiiiiis jangjo khabide |
|
1391/11/03 17:21:25
رفقا اگه میشه یه بلیتم واسه من بگیرید باهم بریم وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
|
1391/11/03 17:35:48
آره دیگه میخوایم بریم دوره صلاح الدین قمه احتیاج داریم وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره.. sajjad.kurd |
|
1391/11/03 18:10:05
خلقت ادم و حوا رو میبیدم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ |
|
1391/11/03 19:39:27
به زمانی که امتحان ریاضی داشتم
چون میگذرد نیست غمی...
|
|
1391/11/03 22:56:46
راستش من دلم می خواد به خیلی جا ها برم وکاری بکنم که میسر تاریخ عوض بشه مثلا چی مشد اگر اون چند تا از سرباز های اقا محدخان قاجار بهش حمله نمی کردن تا بتونه روس ها رو شکست بده و تا اخرین قطرهی دریا خزر مال ما میشد و جنگ به ده سال به طول نمی اجامید و قرار داد ترکمن چای دیگه وجود نداشت چی میشد اگه اریو برزن سرباز بیش تری داشت و اسکندر رو سر کوب می کرد چون با سرباز کمش 42 ماه جلوی اسکندر ایستادگی کرد تا این که به دست یک خائن لو رفت چی میشد اگر خسرو پرویز در جنگ با بهرام چوبین کشته می شد و لکه ی نگی که او نامه پیامبر ص را پاره کرد روی تاریخ ایران نمی افتاد و سرداران با وفایش رو نمی کشت چی میشد اگر رستم فرخ زاد در جنگ با اعراب که فقط یه جمله از سپاه او متشکل از 200 هزار افراد فیل سوار بود و من جمله افراد و تجهیزات فراوان شکست نمی خورد چی می شد اگر نادر شاه به روسیه حمله می کرد و خواست این کار را بکند ولی ترک ها حمله ور شدند سپاهی از 140 هزارتن رو در مصاف با نادر شاه روانه کردند که نادر همه پراکنده کرد و او در اخر مرد چی می شد واقعا چی میشد اگر امام حسین عیله السلام به کوفه نمی رفت چی میشد چی میشد چی میشد حتما به خاطری اینه که خدا خواسته چی میشد اگر کوروش در جنگ با ماسازت ها نمی مرد چی میشد اگر یعقوب لیث در راه حمله به بغداد نمی مرد و زندگی خفت بار ما بر دستور اعراب رضایت داد اگر یکی از این کار ها را بخواهی در یک دقیقه انجام دهی خیلی سخت است و اگر یکی از این کار ها می شد که نمیشه تاریخ ایران تغیر می کرد بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد. |
منوی کاربری
|
||