همون شهری که هر چی خزانه رو میزدی نمیترکید ... ؟
الان فقط اون شهر جمعیتش پره ...
اسمش هم گذاشته گلدن لند ...
نه فک نکنم اون بود
بچه های اتحاد ما گزارش جاسوسی ازش دادن میخواید کدشو بزارم ؟؟
بذار ...
آخ راستی اتحادمون عمومیش کرد کدش دست من نیست صبر کنید کدو بگیرم ازشون ....
ولی این تعداد سربازاش بود
نیزه دارمحافظ :
3805124
شمشیر محافظ:
610839
کمان محافظ:
586712
شوالیه محافظ:
74214
جاسوس محافظ:
21873
دژکوب محافظ :
983
منجنیق محافظ:
1572
خود شهر نیروی خیلی خیلی کمی داشت به 5هزار نمیرسید اینا همش دفه
کتیبه تو شهر 30 ارشیو شد .رو اکانت هم علی تندر بود. فقط سیامک زرنگ باشه رمزو عوض کنه که مثل سرور 7 تندر اکانتو از اتحاد نکشه بیرون یه اتحاد بزنه
به گفتن تو 69 بود منم اگه همر هام 5 دقیقه زودتر میرسیدن کتیبه رو زده بودم
البته میرفت تو شهر گنگیزا چون خزانه 19 بود
حالا ببین دیگه. سرور تموم بشه مینویسه:
همانطور که می دانید نبرد سنگینی در سرور برای کسب کتیبه جاودان و شکست گینگیزها انجام شد و سرانجام لشکریان محافظ کتیبه جاودان با یک حرکت تیمی بسیار با شکوه از سوی اتحاد Black Scorpions نابود شدند و بازیکن siamak e توانست با لشکریان خود خزانه گینگیزها را نابود نماید و کتیبه جاودان را به شهر خود انتقال دهد.
با رسیدن این کتیبه به شهر GOLDEN LAND ساعتها دفاع از این گنجینه با ارزش ادامه داشت و پس از آن کتیبه برای همیشه به اسم siamak e و اتحاد Black Scorpions ثبت شد.
این افتخار بزرگ را به این دوستان تبریک و شادباش عرض می کنیم.
چه حالی میده به جای Black Scorpions بیاد GOLDEN LAND(tondar1( ...
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]کتیبه شهر 30 بود دیگه نه ؟:|:|[/div][/quote]
همون شهری که هر چی خزانه رو میزدی نمیترکید ... ؟
الان فقط اون شهر جمعیتش پره ...
اسمش هم گذاشته گلدن لند ...[/div][/quote]
نه فک نکنم اون بود
بچه های اتحاد ما گزارش جاسوسی ازش دادن میخواید کدشو بزارم ؟؟[/div][/quote]
بذار ...[/div][/quote]
آخ راستی اتحادمون عمومیش کرد کدش دست من نیست صبر کنید کدو بگیرم ازشون ....
ولی این تعداد سربازاش بود
نیزه دارمحافظ :
3805124
شمشیر محافظ:
610839
کمان محافظ:
586712
شوالیه محافظ:
74214
جاسوس محافظ:
21873
دژکوب محافظ :
983
منجنیق محافظ:
1572
خود شهر نیروی خیلی خیلی کمی داشت به 5هزار نمیرسید اینا همش دفه [/div][/quote]
کتیبه تو شهر 30 ارشیو شد .رو اکانت هم علی تندر بود. فقط سیامک زرنگ باشه رمزو عوض کنه که مثل سرور 7 تندر اکانتو از اتحاد نکشه بیرون یه اتحاد بزنه[/div][/quote]
:| به گفتن تو 69 بود منم اگه همر هام 5 دقیقه زودتر میرسیدن کتیبه رو زده بودم
:mrgreen: البته میرفت تو شهر گنگیزا چون خزانه 19 بود[/div][/quote]
حالا ببین دیگه. سرور تموم بشه مینویسه:
همانطور که می دانید نبرد سنگینی در سرور برای کسب کتیبه جاودان و شکست گینگیزها انجام شد و سرانجام لشکریان محافظ کتیبه جاودان با یک حرکت تیمی بسیار با شکوه از سوی اتحاد
[b]Black Scorpions[/b] نابود شدند و بازیکن [b]siamak e[/b] توانست با لشکریان خود خزانه گینگیزها را نابود نماید و کتیبه جاودان را به شهر خود انتقال دهد.
با رسیدن این کتیبه به شهر [b]GOLDEN LAND[/b] ساعتها دفاع از این گنجینه با ارزش ادامه داشت و پس از آن کتیبه برای همیشه به اسم [b]siamak e[/b] و اتحاد [b]Black Scorpions[/b] ثبت شد.
این افتخار بزرگ را به این دوستان تبریک و شادباش عرض می کنیم. [/div][/quote]
چه حالی میده به جای Black Scorpions بیاد GOLDEN LAND(tondar1( ... :lol:[/div][/quote]
:lol:
یک سوال اگه یک نفر بعد آرشیو کتیبه رو بزنه چی میشه؟؟
هیچی نمیشه. ولی حال گیری باحالیه چون طرف دف ها رو بک زده بزنی به کل 0 کنی طرفو فک کن طرف کتیبه زده با 104 تا شهر جمعیتش 0 باشه
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]یک سوال اگه یک نفر بعد آرشیو کتیبه رو بزنه چی میشه؟؟:?:[/div][/quote]
هیچی نمیشه. ولی حال گیری باحالیه چون طرف دف ها رو بک زده بزنی به کل 0 کنی طرفو:lol: فک کن طرف کتیبه زده با 104 تا شهر جمعیتش 0 باشه:lol:
حیف که تمام شد ما هم تمام نیرو هامونو خالی کردیم رو کتیبه نصف شهراشو خودم خالی کردم
دیگه زهری نمونده مال ریختن غیر از 500هزار همر
رضا نقل قول نکن
حیف که تمام شد ما هم تمام نیرو هامونو خالی کردیم رو کتیبه نصف شهراشو خودم خالی کردم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
دیگه زهری نمونده مال ریختن غیر از 500هزار همر :cry::cry::cry::cry:
تازه دیدی خودش نیست ...
سابقش فقط تو سرور 16 بیشتر نیست ...
بهش پیام دادم کلی مسخرش کردم ، نام کاربریم هم تو سرور 15 بهش دادم ولی حمله نکرد ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]:shock:بچه ها [b]behzad d_sadegh t_sara[/b] تو انجمنه[/div][/quote]
تازه دیدی خودش نیست ...
سابقش فقط تو سرور 16 بیشتر نیست ...:lol:
بهش پیام دادم کلی مسخرش کردم ، نام کاربریم هم تو سرور 15 بهش دادم ولی حمله نکرد ...
تازه دیدی خودش نیست ...
سابقش فقط تو سرور 16 بیشتر نیست ...
سر کاریم پس!
این مطلب در 1392/05/25 09:45:31 نوشته شده است و در 1392/05/25 09:45:43 ویرایش شده است .
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]:shock:بچه ها [b]behzad d_sadegh t_sara[/b] تو انجمنه[/div][/quote]
تازه دیدی خودش نیست ...
سابقش فقط تو سرور 16 بیشتر نیست ...:lol:
بهش پیام دادم کلی مسخرش کردم ، نام کاربریم هم تو سرور 15 بهش دادم ولی حمله نکرد ...[/div][/quote]
:| سر کاریم پس!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.