-456 شده تایم ارشیو
بچه ها بزنید کتیبه هنوز ارشیو نشده
بچه ها بزنید کتیبه هنوز ارشیو نشده
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/05/25 02:20:59
-456 شده تایم ارشیو
بچه ها بزنید کتیبه هنوز ارشیو نشده |
|
1392/05/25 02:25:12
کسایی که کلیید طلایی زدن
# نوع نام کاربری بازیکن وضعیت تاریخ 1 کلید طلایی farahani آرشیو شده 1392/01/28 14:27:24 2 کلید طلایی arsalan0311 آرشیو شده 1392/01/29 00:54:18 3 کلید طلایی ahmad fiter آرشیو شده 1392/01/29 21:24:03 4 کلید طلایی king viru3 آرشیو شده 1392/01/28 18:49:07 5 کلید طلایی faceless آرشیو شده 1392/03/12 12:36:07 6 کلید طلایی رغیب آرشیو شده 1392/03/13 01:38:15 7 کلید طلایی matin آرشیو شده 1392/03/14 22:01:39 8 کلید طلایی punisher آرشیو شده 1392/03/17 10:59:29 9 کلید طلایی dj mn187 آرشیو شده 1392/04/27 12:32:37 10 کلید طلایی gugy azam آرشیو شده 1392/04/27 21:27:49 11 کلید طلایی vahid tamanna آرشیو شده 1392/04/28 14:29:09 12 کلید طلایی habib664 آرشیو شده 1392/04/27 04:03:13 |
|
1392/05/25 02:25:51
خدایا شکرت بالاخره از دسته سرور 9 راحت شدیم
|
|
1392/05/25 02:27:56
لطفا دیگه نیاید دعوا کنید بگید این خیانت کردن اون این جوری شد وگرنه کتیبه رو میزدیم و از این جور چیزا
|
|
1392/05/25 02:32:15
توضیحات احمد فایتر ارشیو کننده کتیبه کوچک
این سرورم تمام شد اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام شاید خودمم بعضی وقتا یادم میرفت این ی بازیه..................................... |
|
1392/05/25 02:36:35
توضیحات متین یکی از مدیرای بهشت پادشاهان ایران
این سرور هم تموم شد خدایی هر کسی از دستم ناراحت شده پیام بده تا رفع کدورت کنیم حلالم کنید شاید به عمرم به دنیا نباشه . نتونم دیگه توی جمعتون باشم حلالم کنید ---------------------------------------------------------- میخوام یه خاطره بگم روزی که رفتم سربازی : روز اولی که رفتم خودم رو معرفی کردم نظام وظیفه خیلی حالم گرفته بود مثل بقیه کسانی که بودن برای اعزام . ولی خب چاره چیه بود این سربازی هم یه برهه از زندگی که چد بد چه خوب باید بگذرونی این برهه رو . از اونجایی که یک ادم فوق العاده تک پرون هستم توی رفاقت روز اعزام سعی میکردم با هرکسی دم خور نشم یعنی باهاشون گرم نگیرم . ولی خب هر چی که میگذشت میدیم نمیشه ادم با کسی نباشه گفتم الی الله هر چه باداباد . باهاشون گرم میگرم ببینم چی میشه . با یه دوتا شون رفیق شدم از قضا با هم توی یه مرکز اموزشی افتادیم . باز هم مثل رویه قبلم تک پرونی خودم رو حفظ کردم و توی کل دوره اموزشی با همین دونفر بودم .تا اینکه اموزشی رو بد یا خوب تمومش کردم از این دونفری که باهاشون بودم توی یگان خدمتی با هیچ کدومشون نبودم و باز تنها شدم . البته بودن دوستانی که با هم توی دسته اموزشی بودیم ولی خب با هاشون رفاقت صمیمی نداشتم در حد سلام و علیک . توی پادگانی که بودم هر روز بیشتر از دیروز میترسیدم چون با هزاران ادم مختلف برخورد داشتم (سرباز) یه عده شون اهل دود بودن میترسیدم نکنه بعد از دوسال دودی بشم .یه عده شون اهل دزدی / یه عده دیگه دو بهم زنی سرباز رو بین سرباز خراب میکردن خلاصه خیلی میترسیدم . ولی هر چی که میگذشت خوشحال تر میشدم که اومدم سربازی تا یاد بگیرم با همچین ادم هایی چطوری باید برخورد کنم و چطوری دربرابر مشکلات و سختی ها استوار باشم . این چند روز اخیر هم توی این بازی ادم های رو دیدم که رفیقشون رو میفروشن .میان پیامی که بهش رو دادی میدن به یکی دیگه تا بین دوتا ادم رو بهم بزنن . ولی خب این چیزا به نظر من مهم نیست این بازی هم یه برهه از زندگی و تموم میشه ولی در دنیای مجازی این افراد که به راحتی بین دونفر رو بهم میزنن در دنیای واقعی چطوری میخوان زندگی سالم داشته باشن . الان دو سال هست از اتمام سربازی من میگذره و خداروشکر پاک هستم و به دور از هیچ کدوم چیزهایی که میتونستم باشم و الان خداروشکر نیستم . و در اخر تنها افتخارم با غیرت بودنم هست ---------------------------------------------------- خدایا شکرت |
|
1392/05/25 02:41:43
توضیحات فرشید سرور4 وزیر جنگ بلک
۞۩ஜ═════ஜ۩۩ஜ═════ஜ۩۞ باعث افتخارم بود در جمع دوستای خوبی چون عسل و نجمه عزیز داود قزلباش عزیز فرزاد عامری عزیزم کیوان عزیزم به همراه محسن عزیز مهدی پور بهی 34 ساله از بوشهر و خانوم مهندس به همراه محسن 1 پویان مهراب عزیزم رسول ایمان رغیب علی تائوکه آرمان داداش مهدی سینا محمد استرانگ سهند عزیزم ابوالفضل حسین جنگجو دراکولا و مانی آنجل امیر عزیز حبیب رازقی و عمو حبیب مهدی جوجو نوید کولر عمار به همراه مسعود عزیزم کلیه بچه های اتحاد بلک هادی ماورا البته اسم س ه ی ل هم هست که میخواست برام دیوار بچینه رفاقتا میگن بو میگیره همین جاست بای بای دوستان ایشالا یا کانتر یا سرور 17 و 18 ... هر چی هم میخواین فکر کنید برام مهم نیست عصر پادشاهان براتون لحظات شادی خواستار ۞۩ஜ═════ஜ۩۩ஜ═════ஜ۩۞ اکانت فروخته شد ۞۩ஜ═════ஜ۩۩ஜ═════ஜ۩۞ اتفاقات جالب که یادم نمیره هیچ وقت داستان اکانت عسل و متحد شدن همه برای حذف اکانتهاشون صفرشدن شهرهای ایمان غریب و بازم مثل به مرد بازی ادامه داد پروفایل ارسلان و ایمان اکانت مخفی علی تائوکه مهدی همیشه گشنه دیدارهای خارج از بازی و شکل گرفتن رفاقت هایی که ارزش داشت صحبت های نجمه فرزاد و من و عسل دعواهای من نجمه کوری خوندن برای نجمه و محمد استرانگ و بووووووووووق رقابت من و نجمه ... من و فرزاد کوری خوندن منو مهدی سر تعداد شهر 1323 که آخر سرم حالشو گرفتم راستی مهدی صفحه چندی ؟ رفاقت من و داود ... رفاقت من و کیوان ... دوست خوبم عسل جاسوس اتحاد بوووووووووووق پوزیشن خاص کل بازی خاطره بود یه خاطر خوب ... دوسش داشتم همین برام مهم بود اونایی که دوستم بودن میدونن من 3 ماه پیش میخواستم برم فقط به عشق دوستام موندم اما دیگه خسته شدم ... چون عسل خانوم خسته شده |
|
1392/05/25 02:46:19
توضیحاته emperatoriye iran
به نام خدا چو ایران نباشد تن من مباد اتحاد همیشگی و جاویدان ایران بهشت زمین سرور 9 سلام من کوچیکترین و تازه وارد ترین نفر تو این مجموعه و دوستان هستم و از سرور 7 به عشق این دوستان اومدم Iran s4 مبارزایرانی سایه سیاه fox 01 jangjo keyvan disy strong mania.anjel googoorio Najme vampire 7 daryoosh hakhamaneshi keyvan disi powerful king danial1374 Maryam و خیلی از دوستان عزیزم که از قلم افتادن هیچ چیز ارزش داشتن دوست خوب رو نداره همیشه به فکر هم باشیم و برای هم احترام قائل بشیم زنده باد ایران و ایرانی به امید امپراطوریه مجدد ایران و ایرانی قدرتمند در واقعیت و امیدوارم اتحاد ایران بهشت زمین نماد و الگویی برای بهشتی شدن ایران بر روی دنیای هستی و واقعیت باشد. کوچیک همتون امیر-Eperatoriye Iran توضیحات : این اکانت در هیچ سرور دیگری شعبه نداشته و شکوه و امتیاز آن مختص خودم بوده(حتی برای شما دوست عزیز) [/center] من تنها هم میتونم - فقط به عشق سهیل - حسین - حامد - مهدی - سالار - کیوان - نجمه - افشین - به بازی با قدرت ادامه میدم و ... آخر بازی امپراطوری میگم کیه. نکـــــــــته مــــــــــهــــــــــم: هم اتحادیهای عزیز و دوستان گرامی روم سیاه اگه این مدت باعث کدورت و ناراحتیه کسی شدم-شرمندم و دوستدارم دقایق واپسین بازی رو با هم دوست باشیم و کدورت رو کنار بذاریم تا دو کتیبه آرشیو شه بعد اکانت من واسه شما. . . به امید * و با کمک خودش با قدرت برای تعالی اتحاد میکوشم -اگه یه موقع پیشتون نبودم و اتحاد قبلم رفتم به خاطر اینه که دوستانی که به خاطر من رفتن بر گردند-یا حق. ارادت -امپراطوریه ایران-امـــــیـــــــر amir-----EMPERATORIYE IRAN |
|
1392/05/25 02:50:16
خب ما هم بریم سر اکانتمون تو 15 اتفاقی چیزی افتاد بذارید
|
|
1392/05/25 07:58:58
کتیبه شهر 30 بود دیگه نه ؟
رضا نقل قول نکن
|
منوی کاربری
|
||