اتحاد ما قیافه نداره ولی سرباز زیاد داره. هدفم کلید طلا هست . سرباز زیاد دارم.اگه بزنم بی برو برگشت ارشیو میکنم کلیدو. فقط باید سریع بگردم تو نقشه
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
بگو شاید باهات تو گشتن همراهیت کردم بعد مامله
d a n t e
البته از شهر 1323 میشه فهمید پره سربازه
پسر کاش زودتر میگفتی فارم مفت پیدا کردم احتمالا یک هست کنارته فارمته الان میام میزنمش
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]jojo st
البته اکانتمون قیافه درست و حسابی نداره[/div][/quote]
اتحاد ما قیافه نداره ولی سرباز زیاد داره. هدفم کلید طلا هست . سرباز زیاد دارم.اگه بزنم بی برو برگشت ارشیو میکنم کلیدو. فقط باید سریع بگردم تو نقشه[/div][/quote]
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
بگو شاید باهات تو گشتن همراهیت کردم بعد مامله:D[/div][/quote]
d a n t e
البته از شهر 1323 میشه فهمید پره سربازه[/div][/quote]
پسر کاش زودتر میگفتی فارم مفت پیدا کردم احتمالا یک هست کنارته فارمته الان میام میزنمش:mrgreen:
من رو 7 تا شهرم امید دارم.4 تاشون خزانه 20 و یکی 16 یکی 14 و 2 تا هم 10. تو همه شهرام قهرمان زدم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من رو 3 تا از شهرام امید دارم [/div][/quote]
من رو 7 تا شهرم امید دارم.4 تاشون خزانه 20 و یکی 16 یکی 14 و 2 تا هم 10. تو همه شهرام قهرمان زدم
بابا خوش به حالتون من که حال نداشتم زیاد بازی افکار کنم فقط یه قهرمان زدم اونم زیاد قوی نیست.خزانه منم داغون.شما زیادی امید دارین!من که هر کاری کنم فکر نمیکنم بتونم بگیرم!
فقط ناراتو
بابا خوش به حالتون من که حال نداشتم زیاد بازی افکار کنم فقط یه قهرمان زدم اونم زیاد قوی نیست.خزانه منم داغون.شما زیادی امید دارین!من که هر کاری کنم فکر نمیکنم بتونم بگیرم!
به نظرتون با 5000 تا جاسوس از یه اردگاه جاسوسی کنم سالم بر میگیردن؟؟؟
آره بابا من تو سرور 4 با 600 تا جاسوس آبادی با کلید طلایی پیدا کردم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]به نظرتون با 5000 تا جاسوس از یه اردگاه جاسوسی کنم سالم بر میگیردن؟؟؟[/div][/quote]
آره بابا من تو سرور 4 با 600 تا جاسوس آبادی با کلید طلایی پیدا کردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.