اتحاد ما قیافه نداره ولی سرباز زیاد داره. هدفم کلید طلا هست . سرباز زیاد دارم.اگه بزنم بی برو برگشت ارشیو میکنم کلیدو. فقط باید سریع بگردم تو نقشه
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]jojo st
البته اکانتمون قیافه درست و حسابی نداره[/div][/quote]
اتحاد ما قیافه نداره ولی سرباز زیاد داره. هدفم کلید طلا هست . سرباز زیاد دارم.اگه بزنم بی برو برگشت ارشیو میکنم کلیدو. فقط باید سریع بگردم تو نقشه
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
بگو شاید باهات تو گشتن همراهیت کردم بعد مامله
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]jojo st
اتحاد ما قیافه نداره ولی سرباز زیاد داره. هدفم کلید طلا هست . سرباز زیاد دارم.اگه بزنم بی برو برگشت ارشیو میکنم کلیدو. فقط باید سریع بگردم تو نقشه[/div][/quote]
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
بگو شاید باهات تو گشتن همراهیت کردم بعد مامله:D
من گندمم به تهش رسیده وگرنه الان اینقدر نیرو میساختم که حداقل دو تا اردوگاه رو بزنم اما با این تعدادی که الان دارم یه اردوگاه هم نمیتونم بزنم.برای همین امید چندانی ندارم.فقط منتظرم که کشاورز دستم برسه بفرستم برای آبادیم!!!
فقط ناراتو
من گندمم به تهش رسیده وگرنه الان اینقدر نیرو میساختم که حداقل دو تا اردوگاه رو بزنم اما با این تعدادی که الان دارم یه اردوگاه هم نمیتونم بزنم.برای همین امید چندانی ندارم.فقط منتظرم که کشاورز دستم برسه بفرستم برای آبادیم!!!
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
d a n t e
البته از شهر 1323 میشه فهمید پره سربازه
[quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]jojo st
اتحاد ما قیافه نداره ولی سرباز زیاد داره. هدفم کلید طلا هست . سرباز زیاد دارم.اگه بزنم بی برو برگشت ارشیو میکنم کلیدو. فقط باید سریع بگردم تو نقشه[/div][/quote]
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
بگو شاید باهات تو گشتن همراهیت کردم بعد مامله:D[/div][/quote]
d a n t e
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
d a n t e
اره احتمالا زیاده
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]jojo st
اسم اکانتت؟؟؟
سربازات؟؟
بگو شاید باهات تو گشتن همراهیت کردم بعد مامله:D[/div][/quote]
d a n t e
البته از شهر 1323 میشه فهمید پره سربازه[/div][/quote]
اره احتمالا زیاده
[quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من رو 3 تا از شهرام امید دارم [/div][/quote]
یکی کلید طلایی بزن بسه[/div][/quote]
می خوایم گینگیزا رو عزا دار کنیم:twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.