همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی payday 2 میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه
خیلی خفنه من گرفتمش
نه نه الان که اومده نسخه بتا هستش اصلی نیس
اصلی فردا میاد
نگیرین اشتباهی
من برای ایکس باکس گرفتم بتا نیست
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی [b]payday 2[/b] میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه[/div][/quote]
خیلی خفنه من گرفتمش:ugeek:[/div][/quote]
اصلی فردا میاد
نگیرین اشتباهی[/div][/quote]
من برای ایکس باکس گرفتم بتا نیست:o
همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی payday 2 میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه
خیلی خفنه من گرفتمش
اصلی فردا میاد
نگیرین اشتباهی
چرا اگه تو میهن دانلود برین دوتا تاریخ انتشار داره یکیش اومده و ناقصه و کامل نیست اصلیس 13 اگوسته که میشه فردا
فردا کاملترینش میاد
پس الکی رفتم خریدمش
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی [b]payday 2[/b] میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه[/div][/quote]
اصلی فردا میاد
من برای ایکس باکس گرفتم بتا نیست:o[/div][/quote]
چرا اگه تو میهن دانلود برین دوتا تاریخ انتشار داره یکیش اومده و ناقصه و کامل نیست اصلیس 13 اگوسته که میشه فردا
فردا کاملترینش میاد;)[/div][/quote]
پس الکی رفتم خریدمش:x:x:x:x:x:x
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
خیلی خفنه من گرفتمش
اصلی فردا میاد
نگیرین اشتباهی
فردا کاملترینش میاد
پس الکی رفتم خریدمش
نخب بالاخره همونه ولی کامل نیست حالا بگو ببینم چطوریه؟
قشنگه دزدی از بانکه هیجان داره ولی چون داستانش همینه فقط تکراری میشه ولی گیمپلیش باحاله
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی [b]payday 2[/b] میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه[/div][/quote]
اصلی فردا میاد
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
نخب بالاخره همونه ولی کامل نیست حالا بگو ببینم چطوریه؟:roll:[/div][/quote]
قشنگه دزدی از بانکه هیجان داره ولی چون داستانش همینه فقط تکراری میشه ولی گیمپلیش باحاله
خیلی خفنه من گرفتمش
اصلی فردا میاد
نگیرین اشتباهی
فردا کاملترینش میاد
پس الکی رفتم خریدمش
خوب همین دیگه چون نسخه ازمایشیه داستان نداره اونی که فردا میاد داستان داره
بعد بیا اکت پیام دادم
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی [b]payday 2[/b] میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه[/div][/quote]
اصلی فردا میاد
قشنگه دزدی از بانکه هیجان داره ولی چون داستانش همینه فقط تکراری میشه ولی گیمپلیش باحاله[/div][/quote]
خوب همین دیگه چون نسخه ازمایشیه داستان نداره اونی که فردا میاد داستان داره[/div][/quote]
:lol: بعد بیا اکت پیام دادم:x
خیلی خفنه من گرفتمش
اصلی فردا میاد
نگیرین اشتباهی
فردا کاملترینش میاد
پس الکی رفتم خریدمش
خوب همین دیگه چون نسخه ازمایشیه داستان نداره اونی که فردا میاد داستان داره
داستان داره ولی مثله نسخه یکش چیز خاصی نداره
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]همه اینارو ولش کنین فردا یعنی 13 اگوست بازی [b]payday 2[/b] میاد برین تو اپارات تریلرشو ببین کف کنید تازه هر مرحله ای که بمیرید به روش جدیدی وارد ساختمونی که میخواین دسبرد بزنید وارد میشید و کلا از تکرار خبری و مرحلش یه جور دیگه میشه[/div][/quote]
اصلی فردا میاد
قشنگه دزدی از بانکه هیجان داره ولی چون داستانش همینه فقط تکراری میشه ولی گیمپلیش باحاله[/div][/quote]
خوب همین دیگه چون نسخه ازمایشیه داستان نداره اونی که فردا میاد داستان داره[/div][/quote]
داستان داره ولی مثله نسخه یکش چیز خاصی نداره
این بازی ها رو ول کنین بره پی کارش . این بازی ای که من میگم رو بخرید ( البته بعدا میاد بازار )
watch dogs
این بازی open world هست . داستانش از این قراره که یک هــکر خیلی خیلی حرفه ای خانواده اش رو میکشن . اونم میره واسه انتقام . از قابلیت هـــک کردنش هم خیلی میشه استفاده کرد و توی بازی کاربرد زیادی داره . مثلا میتونه مکالمات افراد رو شنود کنه . * برق رو قطع کنه و ...
این بازیش شاید بتونه رو دست gta بزنه
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
این بازی ها رو ول کنین بره پی کارش . این بازی ای که من میگم رو بخرید ( البته بعدا میاد بازار )
watch dogs
این بازی open world هست . داستانش از این قراره که یک هــکر خیلی خیلی حرفه ای خانواده اش رو میکشن . اونم میره واسه انتقام . از قابلیت هـــک کردنش هم خیلی میشه استفاده کرد و توی بازی کاربرد زیادی داره . مثلا میتونه مکالمات افراد رو شنود کنه . سیستم برق رو قطع کنه و ...
این بازیش شاید بتونه رو دست gta بزنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.