اینارو ولش کنید یک بازی این که رفیقم شیویدی گفت که اکشن هستش اما استراتژیک هست بازی بترکون اصلا مرحله هاش تکراری نیست
عاشقشم جنگ را از نزدیک حس کنید خیلی به تاکتیک و روش جنگی اهمیت داده شده و میتونه یک جنگ باخته رو پیروز شید
بازی ROME سازندش سگا هستش از سری بازی های total war که ترکوند سری اول بازی با اینکه نواقصی داشت اما طراحی گرافیکی عالیییییییییییییییییییییییییییی و * عامل پایین خیلی معروف شد
اما سری2 بازی اومده حیف سیستمم نمیخوره برین بخرین از یک جا اگه نیست پیداش کنید بخرین فکر کنم سرچ کنیدم میتونین پیدا کنید البته حجمش زیاده واسه دانلود
اگه ROME Total War بنویسید میاد اگه یک عدد2 هم جلوش بزارین که سری 2 میاد
سری 2 رو پیشنهاد میکنم با اینکه بازی نکردم اما خیلی نواقص گرفته شده وچیزهایی هم اضافه شده مثل نبرد دریایی
اگه * عاملتون نمیخوره1کش هم عالیه
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
اینارو ولش کنید یک بازی این که رفیقم شیویدی گفت که اکشن هستش اما استراتژیک هست بازی بترکون اصلا مرحله هاش تکراری نیست
عاشقشم جنگ را از نزدیک حس کنید خیلی به تاکتیک و روش جنگی اهمیت داده شده و میتونه یک جنگ باخته رو پیروز شید
بازی ROME سازندش سگا هستش از سری بازی های total war که ترکوند سری اول بازی با اینکه نواقصی داشت اما طراحی گرافیکی عالیییییییییییییییییییییییییییی و سیستم عامل پایین خیلی معروف شد
اما سری2 بازی اومده حیف سیستمم نمیخوره برین بخرین از یک جا اگه نیست پیداش کنید بخرین فکر کنم سرچ کنیدم میتونین پیدا کنید البته حجمش زیاده واسه دانلود
اگه ROME Total War بنویسید میاد اگه یک عدد2 هم جلوش بزارین که سری 2 میاد
سری 2 رو پیشنهاد میکنم با اینکه بازی نکردم اما خیلی نواقص گرفته شده وچیزهایی هم اضافه شده مثل نبرد دریایی
اگه سیستم عاملتون نمیخوره1کش هم عالیه