منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه
من رو هوا تبدیل میشمة به یه روبات بزرگ بعد میپرم رو هواپیمات بالتو میگیرم پرت می کنم تو اون دوتا[list]
[/quote]
تو وقتی منو پرت میکنی و بال هواپیمامو میشکونی ،هواپیما من با یه دکمه که میزنم دوباره بازسازی میشه و میادو تورو نارنجک بارون میکنه
[/quote]
من به نارنجک ساغر جاخالی میدم بعد وای می سم شما که همدیگه رو کشتید نفر آخرو میکشم [/div][/quote]
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][divمن یه موشکم ببه تو میزنم][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه:mrgreen:[/div][/quote]
من رو هوا تبدیل میشمة به یه روبات بزرگ بعد میپرم رو هواپیمات بالتو میگیرم پرت می کنم تو اون دوتا[list]
[/div][/quote]
تو وقتی منو پرت میکنی و بال هواپیمامو میشکونی ،هواپیما من با یه دکمه که میزنم دوباره بازسازی میشه و میادو تورو نارنجک بارون میکنه[/div][/quote]
من به نارنجک ساغر جاخالی میدم بعد وای می سم شما که همدیگه رو کشتید نفر آخرو میکشم :lol:[/div][/quote]
نه هواپیما من زد همه چی F1000نمیتونی کاری کنین یه موشک میزنم به همتون تا نابود شید تاژه موشکامم دونباله داره
من موشکتو می گیرم پرتش می کنم طرف خودت همون جور که روهوا هستی بری روهوا
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]نه هواپیما من زد همه چی F1000نمیتونی کاری کنین یه موشک میزنم به همتون تا نابود شید تاژه موشکامم دونباله داره[/div][/quote]
من موشکتو می گیرم پرتش می کنم طرف خودت همون جور که روهوا هستی بری روهوا:lol:
اصلا اخرشم بارون میگیره ماهم به خاطر بارون یا هم صلح میکنیم همه چی تموم میشه
آورین
F1000من دید در شبم داره همتونو میبینم از بشت شلیک می کنم خیلی هم خوبه نمیفهمی چطور مردین
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]اصلا اخرشم بارون میگیره ماهم به خاطر بارون یا هم صلح میکنیم همه چی تموم میشه :lol:[/div][/quote]
آورین[/div][/quote]
F1000من دید در شبم داره همتونو میبینم از بشت شلیک می کنم خیلی هم خوبه نمیفهمی چطور مردین
اصلا اخرشم بارون میگیره ماهم به خاطر بارون یا هم صلح میکنیم همه چی تموم میشه
آورین
نههه موشچ من بهتره،بابام برام خریده!
انجمنه نه مهدکودک!
عین این بچه های دوساله!
هیچ آرایشی شخصیت زشت را نمی پوشاند !
یادت باشد که در ذهن خود یک مهر بزرگ “باطل شد” داشته باشی !
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]اصلا اخرشم بارون میگیره ماهم به خاطر بارون یا هم صلح میکنیم همه چی تموم میشه :lol:[/div][/quote]
آورین[/div][/quote]
F1000من دید در شبم داره همتونو میبینم از بشت شلیک می کنم خیلی هم خوبه نمیفهمی چطور مردین[/div][/quote]
نههه موشچ من بهتره،بابام برام خریده!8-)
انجمنه نه مهدکودک!:lol::lol::lol::lol:
عین این بچه های دوساله!:P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.