منم تورو باخودم میکشم پایین تو هوا سوارت میشم اول تو بخوری زمین
من با جت رو هوا هر دوتو نو میزنم
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]از هواپیما پرتت میکنم پایین...
خیلی حال میده:twisted:[/div][/quote]
منم تورو باخودم میکشم پایین تو هوا سوارت میشم اول تو بخوری زمین:lol:[/div][/quote]
من با جت رو هوا هر دوتو نو میزنم
منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه
این داستان ادامه دارد...
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه:mrgreen:[/div][/quote]
این داستان ادامه دارد...
منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه
من رو هوا تبدیل میشمة به یه روبات بزرگ بعد میپرم رو هواپیمات بالتو میگیرم پرت می کنم تو اون دوتا[list]
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه:mrgreen:[/div][/quote]
من رو هوا تبدیل میشمة به یه روبات بزرگ بعد میپرم رو هواپیمات بالتو میگیرم پرت می کنم تو اون دوتا[list]
[/quote]
تو وقتی منو پرت میکنی و بال هواپیمامو میشکونی ،هواپیما من با یه دکمه که میزنم دوباره بازسازی میشه و میادو تورو نارنجک بارون میکنه
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو وقتی منو پرت میکنی و بال هواپیمامو میشکونی ،هواپیما من با یه دکمه که میزنم دوباره بازسازی میشه و میادو تورو نارنجک بارون میکنه
[/quote]
[/quote]
من به نارنجک ساغر جاخالی میدم بعد وای می سم شما که همدیگه رو کشتید نفر آخرو میکشم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو وقتی منو پرت میکنی و بال هواپیمامو میشکونی ،هواپیما من با یه دکمه که میزنم دوباره بازسازی میشه و میادو تورو نارنجک بارون میکنه[/div][/quote]
من به نارنجک ساغر جاخالی میدم بعد وای می سم شما که همدیگه رو کشتید نفر آخرو میکشم :lol:
[/quote]
[/quote]
من به نارنجک ساغر جاخالی میدم بعد وای می سم شما که همدیگه رو کشتید نفر آخرو میکشم
[/quote]
شما که خیلی وقته مغلی کشتنتون
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]منم یا یه هواپیما جنگی یه نارنجک پرتاب میکنم بهتون مغلی و جتش و سهیل و آرش رو رو هوا میزنم..داستان تموم میشه:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
تو وقتی منو پرت میکنی و بال هواپیمامو میشکونی ،هواپیما من با یه دکمه که میزنم دوباره بازسازی میشه و میادو تورو نارنجک بارون میکنه[/div][/quote]
من به نارنجک ساغر جاخالی میدم بعد وای می سم شما که همدیگه رو کشتید نفر آخرو میکشم :lol:[/div][/quote]
شما که خیلی وقته مغلی کشتنتون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.