این famili فهمیده نگاه کن مارمولکو داره رو همه پستا تشکر میزنه ملت چه بیکارن
واسه من نزنید
من براتون میزنم
فکر کنم واسه هر کی یه جوره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این famili فهمیده نگاه کن مارمولکو داره رو همه پستا تشکر میزنه:lol: ملت چه بیکارن[/div][/quote]
واسه من نزنید
من براتون میزنم :lol::lol::lol:
فکر کنم واسه هر کی یه جوره
نه بابا مگه من بیکارم بیام این همه تشکر بزنم؟؟؟
یکی از دوستام بیکار بود گفتم تو که حالا بیکاری بیا رو اکانت من لایک بزن اونم گفت باشه از دیروز تا حالا 1500 تا لایک برام زده
من بیکارم این همه لایک بزنم؟عایا؟؟؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این famili فهمیده نگاه کن مارمولکو داره رو همه پستا تشکر میزنه:lol: ملت چه بیکارن[/div][/quote]
یکی از دوستام بیکار بود گفتم تو که حالا بیکاری بیا رو اکانت من لایک بزن اونم گفت باشه از دیروز تا حالا 1500 تا لایک برام زده:o:o:o:o
یکی از دوستام بیکار بود گفتم تو که حالا بیکاری بیا رو اکانت من لایک بزن اونم گفت باشه از دیروز تا حالا 1500 تا لایک برام زده
پدرام غصه نخور عیبی نداره اگه ناراحتی برو به همون دوستت بگو بیاد همه لایک ها را دیس لایک کنه
لعنت بر من که این همه اعصابم ضعیفه
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این famili فهمیده نگاه کن مارمولکو داره رو همه پستا تشکر میزنه:lol: ملت چه بیکارن[/div][/quote]
یکی از دوستام بیکار بود گفتم تو که حالا بیکاری بیا رو اکانت من لایک بزن اونم گفت باشه از دیروز تا حالا 1500 تا لایک برام زده:o:o:o:o
من بیکارم این همه لایک بزنم؟عایا؟؟؟[/div][/quote]
پدرام غصه نخور عیبی نداره اگه ناراحتی برو به همون دوستت بگو بیاد همه لایک ها را دیس لایک کنه :lol:
پدرام غصه نخور عیبی نداره اگه ناراحتی برو به همون دوستت بگو بیاد همه لایک ها را دیس لایک کنه
نه بابا یه کاری براش پیدا کردم دیگه بیکار نیست
حالا خصوصی بده منحرف نکن
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
این مطلب در 1392/05/12 02:16:09 نوشته شده است و در 1392/05/12 02:16:53 ویرایش شده است .
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این famili فهمیده نگاه کن مارمولکو داره رو همه پستا تشکر میزنه:lol: ملت چه بیکارن[/div][/quote]
پدرام غصه نخور عیبی نداره اگه ناراحتی برو به همون دوستت بگو بیاد همه لایک ها را دیس لایک کنه :lol:
لعنت بر من که این همه اعصابم ضعیفه [/div][/quote]
نه بابا یه کاری براش پیدا کردم دیگه بیکار نیست:mrgreen:
حالا خصوصی بده منحرف نکن
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بیکاری دیگه
همه میدونن تا دو روز پیش 700 تا تشکر داشتی و همه پستا رو تشکر زدی اومدی 2 هزارتا البته هممون میدونیم الکیه
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]این famili فهمیده نگاه کن مارمولکو داره رو همه پستا تشکر میزنه:lol: ملت چه بیکارن[/div][/quote]
بیکاری دیگه
همه میدونن تا دو روز پیش 700 تا تشکر داشتی و همه پستا رو تشکر زدی اومدی 2 هزارتا البته هممون میدونیم الکیه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.