دوستان مطمئن شدم این تشکر کردست چون شما محراب1 رو یادتون میاد رو همه نوشته ها تشکر میزد اون الان تشکرش 6 هزاره
واسه بعضیا انگار آره!!
ولی بینگو که زیاد تشکر هم نزده واسه اون چرا 2هزار شده اگه اینطوریه؟؟!!!
inera@att.net
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]دوستان مطمئن شدم این تشکر کردست چون شما محراب1 رو یادتون میاد رو همه نوشته ها تشکر میزد اون الان تشکرش 6 هزاره:shock::o[/div][/quote]
واسه بعضیا انگار آره!!
عاغا ما که نفهمیدیم شما فهمیدید به مام بگید
الان این عدد ها تشکر شده هاست یا تشکر کرده ؟
واسه من لینکش خرابه
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]LOL
http://www.up3.98ia.com/images/1z8bx0xuzzbroy9d5ty6.jpg
http://www.up3.98ia.com/images/t8ti6o87hhjaupoz2bvi.jpg
عاغا ما که نفهمیدیم شما فهمیدید به مام بگید
الان این عدد ها تشکر شده هاست یا تشکر کرده ؟:lol:
[/div][/quote]
واسه من لینکش خرابه :roll::roll::roll::roll::roll:
دوستان مطمئن شدم این تشکر کردست چون شما محراب1 رو یادتون میاد رو همه نوشته ها تشکر میزد اون الان تشکرش 6 هزاره
واسه بعضیا انگار آره!!
منم مطمئنم 1600 تا تشکر ندارم و این قدر تشکر کردم
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]دوستان مطمئن شدم این تشکر کردست چون شما محراب1 رو یادتون میاد رو همه نوشته ها تشکر میزد اون الان تشکرش 6 هزاره:shock::o[/div][/quote]
واسه بعضیا انگار آره!!
ولی بینگو که زیاد تشکر هم نزده واسه اون چرا 2هزار شده اگه اینطوریه؟؟!!![/div][/quote]
واسه بعضیا انگار آره!!
چرا من در خفا تشکر میزنم ریا نشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]دوستان مطمئن شدم این تشکر کردست چون شما محراب1 رو یادتون میاد رو همه نوشته ها تشکر میزد اون الان تشکرش 6 هزاره:shock::o[/div][/quote]
واسه بعضیا انگار آره!!
ولی بینگو که زیاد تشکر هم نزده واسه اون چرا 2هزار شده اگه اینطوریه؟؟!!![/div][/quote]
چرا من در خفا تشکر میزنم ریا نشه :lol:
واسه بعضیا انگار آره!!
نه بابا اصلا با عقل جور در نمیاد این طوری باشه آخه مدیر چرا باید به جای وان اینو بزاره ؟؟عایا؟؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]دوستان مطمئن شدم این تشکر کردست چون شما محراب1 رو یادتون میاد رو همه نوشته ها تشکر میزد اون الان تشکرش 6 هزاره:shock::o[/div][/quote]
واسه بعضیا انگار آره!!
منم مطمئنم 1600 تا تشکر ندارم و این قدر تشکر کردم [/div][/quote]
نه بابا اصلا با عقل جور در نمیاد این طوری باشه آخه مدیر چرا باید به جای وان اینو بزاره ؟؟عایا؟؟:geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.