سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
1-به خاطر اینکه قابلیت جدیدی برای کاربران انجمن گذاشتید که تعداد پست و تعداد تشکر هر شخصی را نشون میده
2-به خاطر اینکه اکانت سرور 16 من که اشتباهی مسدود شده بود را دوباره باز کردید
3-به خاطر اشتباهی بستن اکانتم و جبرانش 30 سکه رایگان بهم دادید
http://upload7.ir/images/02206690272962830412.jpg
واقعا متشکر
تو که گفتی جبران نکردند!
داداش امروز ظهر من با پررویی ازشون طلب سکه کردم اینا هم با کمال بخشندگی 30سکه دادن
راست میگی ؟؟ یعنی تو اول ازشون خواستی که بهت سکه بدن ؟؟؟ من فکر کردم اونا خودشون بدون اینکه تو چیزی بگی بهت سکه دادن
. بنازم به این رویی که تو داری . ماشاالله ماشاالله .....
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
1-به خاطر اینکه قابلیت جدیدی برای کاربران انجمن گذاشتید که تعداد پست و تعداد تشکر هر شخصی را نشون میده
واقعا متشکر[/div][/quote]
تو که گفتی جبران نکردند![/div][/quote]
داداش امروز ظهر من با پررویی ازشون طلب سکه کردم اینا هم با کمال بخشندگی 30سکه دادن:mrgreen:[/div][/quote]
راست میگی ؟؟ یعنی تو اول ازشون خواستی که بهت سکه بدن ؟؟؟ من فکر کردم اونا خودشون بدون اینکه تو چیزی بگی بهت سکه دادن
:shock::shock::shock::shock::shock: . بنازم به این رویی که تو داری . ماشاالله ماشاالله .....
سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
واقعا متشکر
تو که گفتی جبران نکردند!
داداش امروز ظهر من با پررویی ازشون طلب سکه کردم اینا هم با کمال بخشندگی 30سکه دادن
. بنازم به این رویی که تو داری . ماشاالله ماشاالله .....
خب حالا از تو دماغمون درش نیار
به من چه کاش بیشتر میخواستم ازشون مثلا 600تا
چقدرقابلیت فعال کردیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
واقعا متشکر[/div][/quote]
تو که گفتی جبران نکردند![/div][/quote]
داداش امروز ظهر من با پررویی ازشون طلب سکه کردم اینا هم با کمال بخشندگی 30سکه دادن:mrgreen:[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock: . بنازم به این رویی که تو داری . ماشاالله ماشاالله .....[/div][/quote]
خب حالا از تو دماغمون درش نیار:lol::lol::lol:
به من چه کاش بیشتر میخواستم ازشون مثلا 600تا :roll::roll::roll::roll::roll:
چقدرقابلیت فعال کردیم :lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ما چقدر پشت سرشون رحف میزدیم میگفتیم تا 10سال دیگه هم درست نمیکنن ولی خب تو این 2هفته اییه کولاک کردن همش سوپرایزه الان فردا میریم اس 9 میبینیم محاصره فعاله
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]بل اخره اونقدر گفتیم تا کردن خدارو شکر[/div][/quote]
ما چقدر پشت سرشون رحف میزدیم میگفتیم تا 10سال دیگه هم درست نمیکنن ولی خب تو این 2هفته اییه کولاک کردن همش سوپرایزه الان فردا میریم اس 9 میبینیم محاصره فعاله:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.