سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
1-به خاطر اینکه قابلیت جدیدی برای کاربران انجمن گذاشتید که تعداد پست و تعداد تشکر هر شخصی را نشون میده
2-به خاطر اینکه اکانت سرور 16 من که اشتباهی مسدود شده بود را دوباره باز کردید
3-به خاطر اشتباهی بستن اکانتم و جبرانش 30 سکه رایگان بهم دادید
http://upload7.ir/images/02206690272962830412.jpg
واقعا متشکر
تو که گفتی جبران نکردند!
چند دقیقه پیش به پشتیبانی گفتم جبران کردند
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
1-به خاطر اینکه قابلیت جدیدی برای کاربران انجمن گذاشتید که تعداد پست و تعداد تشکر هر شخصی را نشون میده
واقعا متشکر[/div][/quote]
تو که گفتی جبران نکردند![/div][/quote]
چند دقیقه پیش به پشتیبانی گفتم جبران کردند:mrgreen:
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]تعداد پاسخ های من عجب زیاده یا حسین[/div][/quote]
مال من که بهتره!!!
فکر کنم بعد بینگو من دومم:mrgreen:[/div][/quote]
علی 2675 تا داره
meghti lord
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]تعداد پاسخ های من عجب زیاده یا حسین[/div][/quote]
مال من که بهتره!!!
علی 2675 تا داره
meghti lord[/div][/quote]
این تعداد پاسخ ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟؟
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]تعداد پاسخ های من عجب زیاده یا حسین[/div][/quote]
مال من که بهتره!!!
علی 2675 تا داره
این تعداد پاسخ ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟؟[/div][/quote]
سمت راست اسمت نوشته
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]تعداد پاسخ های من عجب زیاده یا حسین[/div][/quote]
مال من که بهتره!!!
علی 2675 تا داره
این تعداد پاسخ ها رو از کجا میشه پیدا کرد ؟؟[/div][/quote]
سمت راست اسمت نوشته[/div][/quote]
مرسی
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]تعداد پاسخ های من عجب زیاده یا حسین[/div][/quote]
مال من که بهتره!!!
علی 2675 تا داره
خب من سومم:mrgreen:
سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
واقعا متشکر
تو که گفتی جبران نکردند!
داداش امروز ظهر من با پررویی ازشون طلب سکه کردم اینا هم با کمال بخشندگی 30سکه دادن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]سلام میخواستم یه تشکر ویژه از مدیر انجمن و پشتیبانی بکنم بابت سه چیز
واقعا متشکر[/div][/quote]
تو که گفتی جبران نکردند![/div][/quote]
داداش امروز ظهر من با پررویی ازشون طلب سکه کردم اینا هم با کمال بخشندگی 30سکه دادن:mrgreen:
نخیر عزیزان به مال حسین شعبا نیا گروبس هم نگاه کنید بعد بیاید تشکرای مسدود شده های منم جمع بزنید من با 2تا اکانتم بالای هزار دارم فک کنم به 2هزار تشکرام برسه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]تعداد پاسخ های من عجب زیاده یا حسین[/div][/quote]
مال من که بهتره!!!
علی 2675 تا داره
خب من سومم:mrgreen:[/div][/quote]
نخیر عزیزان به مال حسین شعبا نیا گروبس هم نگاه کنید بعد بیاید تشکرای مسدود شده های منم جمع بزنید من با 2تا اکانتم بالای هزار دارم فک کنم به 2هزار تشکرام برسه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.