اگه قرار باشه راحت همه جایه کتیبه رو بدونن بازی بی مزه میشه
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]اون جوری که من شنیدم اون جا کتیبه قرار میگیره[/div][/quote]
اگه قرار باشه راحت همه جایه کتیبه رو بدونن بازی بی مزه میشه
اون منطقه ، منطقه اژدهاس که به احتمال 99% مال سرور قهرمانان (آخرین سرور) باشه
که فک کنم باید اول با نیروی بالا بهشون با قهرمان حمله کنی تا بتونی یه اژدها بگیری بعدش اون اژدها رو باید تربیت کنی و باهاش کتیبه رو بگیری یعنی کتیبه فقط با اژدها گیرت میاد من فقط همینو میدونم
اون منطقه ، منطقه اژدهاس که به احتمال 99% مال سرور قهرمانان (آخرین سرور) باشه
که فک کنم باید اول با نیروی بالا بهشون با قهرمان حمله کنی تا بتونی یه اژدها بگیری بعدش اون اژدها رو باید تربیت کنی و باهاش کتیبه رو بگیری یعنی کتیبه فقط با اژدها گیرت میاد من فقط همینو میدونم
ای بابا ما تو سرور ١٦هیچی نداریم حتی گینگزها من اصلاً پیدا نمی کنم ونه هیچی نه شهر فقط ابادی ومخزن چوب چه فایده
شهر گینیگز باید شانس بیاری بهت حمله کنن
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]ای بابا ما تو سرور ١٦هیچی نداریم حتی گینگزها من اصلاً پیدا نمی کنم ونه هیچی نه شهر فقط ابادی ومخزن چوب چه فایده[/div][/quote]
ای بابا ما تو سرور ١٦هیچی نداریم حتی گینگزها من اصلاً پیدا نمی کنم ونه هیچی نه شهر فقط ابادی ومخزن چوب چه فایده
مگه خوبه یکی رو میشناسم می گفت دادا گینگزه ٢٠تا زد بدبخت شدم
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]ای بابا ما تو سرور ١٦هیچی نداریم حتی گینگزها من اصلاً پیدا نمی کنم ونه هیچی نه شهر فقط ابادی ومخزن چوب چه فایده[/div][/quote]
[/div][/quote]
مگه خوبه یکی رو میشناسم می گفت دادا گینگزه ٢٠تا زد بدبخت شدم
تو سرور 2 انگلیسی یک نفر تو منطقه 500 500 قبل اینکه پوچ بشه شهر زده
الان وسط اونا یک شهر داره فک کنم اسم بازیکنه jojoo بود
Ƙєηѕнι
آره منم دیدم:D[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div] تو سرور 2 انگلیسی یک نفر تو منطقه 500 500 قبل اینکه پوچ بشه شهر زده
الان وسط اونا یک شهر داره فک کنم اسم بازیکنه jojoo بود[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.