[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]تا حالا رو نقشه منطقه 500 500 رو دیدید؟
:evil:
این چیه دیگه؟
:shock:
شنیده بودم گینگیزها وحشی هستن ولی تا این حد؟
:o[/div][/quote]
این که از سرورو 10 هست!
تازه دیدی؟:)
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]تا حالا رو نقشه منطقه 500 500 رو دیدید؟
این چیه دیگه؟
این که از سرورو 10 هست!
تازه دیدی؟:)[/div][/quote]
از سرر 9 بودش8-)
دانته راس میگه سرور 9 هم بودش والا انگار قرار بود اژدها و ...... به بازی اضافه بشه امیدوارم تا دوران طلایی عصرپادشاهان تموم نشده این بخش هم راه اندازی کنند ولی گزینه محاصره باید فعال بشه سرور 3 از پتیبانی پرسیدم گفت در به زودی ولی زدوشون الان یک سال و نیم هست که نرسیده
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]تا حالا رو نقشه منطقه 500 500 رو دیدید؟
این چیه دیگه؟
این که از سرورو 10 هست!
تازه دیدی؟:)[/div][/quote]
از سرر 9 بودش8-)[/div][/quote]
دانته راس میگه سرور 9 هم بودش والا انگار قرار بود اژدها و ...... به بازی اضافه بشه امیدوارم تا دوران طلایی عصرپادشاهان تموم نشده این بخش هم راه اندازی کنند ولی گزینه محاصره باید فعال بشه :evil: سرور 3 از پتیبانی پرسیدم گفت در به زودی ولی زدوشون الان یک سال و نیم هست که نرسیده
تو سرور 2 انگلیسی یک نفر تو منطقه 500 500 قبل اینکه پوچ بشه شهر زده
الان وسط اونا یک شهر داره فک کنم اسم بازیکنه jojoo بود
آره خودم بودم حالشونو گرفتم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div] تو سرور 2 انگلیسی یک نفر تو منطقه 500 500 قبل اینکه پوچ بشه شهر زده
الان وسط اونا یک شهر داره فک کنم اسم بازیکنه jojoo بود[/div][/quote]
آره خودم بودم حالشونو گرفتم:twisted::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.