جو جو رو دارن غارت میکنن فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر
کوبیده نه جوجه کباب فرستاده هوا خوری . به کسی نکوبیده بسوز.
کی بسوره تپلو ؟؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]23616266
کار تو بود دانته[/div][/quote]
جو جو رو دارن غارت میکنن :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر [/div][/quote]
کوبیده نه جوجه کباب:lol: فرستاده هوا خوری . به کسی نکوبیده:roll: بسوز. [/div][/quote]
کی بسوره تپلو ؟؟ :mrgreen:
دانته بیا پرشین هانتر رو بزنیم
ازش یات 4 صبح غارت کردم اونم 8میل حامر پیام داد گفت یک بار دیگه اتک بدی 0 رت می کنم??
مولتیه همر اف د گاده گفته بودم مولتیشه. کلید طلا رو هم با ms.rain که مولتیشه زد با خرشانسی. بانک مسکن زد به اردوگاهه قهرمانشم مرد این اومد اردوگاه خالیو زد کلیدو درجا انتقال داد به خودش
پرشین هانتر اس 16 تو اتحاد دشمن ما بود ممل زد فارمش کرد ولی نمی دونم دف از کجا اورد مملو دیوار کرد
دف هاش همه از اکانته همر بود. مولتی بازیش خیلی ضایس. کل سرور میدونن پرشین هانتر و ms.rain مولتی های اینن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]دانته بیا پرشین هانتر رو بزنیم
ازش یات 4 صبح غارت کردم اونم 8میل حامر پیام داد گفت یک بار دیگه اتک بدی 0 رت می کنم:?:?:?:?:?[/div][/quote]
مولتیه همر اف د گاده:lol: گفته بودم مولتیشه. کلید طلا رو هم با ms.rain که مولتیشه زد با خرشانسی. بانک مسکن زد به اردوگاهه قهرمانشم مرد این اومد اردوگاه خالیو زد کلیدو درجا انتقال داد به خودش[/div][/quote]
پرشین هانتر اس 16 تو اتحاد دشمن ما بود ممل زد فارمش کرد ولی نمی دونم دف از کجا اورد مملو دیوار کرد [/div][/quote]
دف هاش همه از اکانته همر بود. مولتی بازیش خیلی ضایس. کل سرور میدونن پرشین هانتر و ms.rain مولتی های اینن
کی بسوره تپلو ؟؟
تو بسوز حرفیه؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]23616266
جو جو رو دارن غارت میکنن :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر [/div][/quote]
کوبیده نه جوجه کباب:lol: فرستاده هوا خوری . به کسی نکوبیده:roll: بسوز. [/div][/quote]
کی بسوره تپلو ؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
تو بسوز حرفیه؟:twisted:
الان یه 3 هزار تایی فارم میکنم ولی اتک اول 50 هزار تا تلفات دادم
ولی 5 میل غارت بر گشت
همه شهراشو دارم میزنم ولی یکمی نیروش زیاده
رضا نقل قول نکن
الان یه 3 هزار تایی فارم میکنم ولی اتک اول 50 هزار تا تلفات دادم :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
ولی 5 میل غارت بر گشت :P:P:P:P
همه شهراشو دارم میزنم ولی یکمی نیروش زیاده :roll:
کی بسوره تپلو ؟؟
تو بسوز حرفیه؟
نخیر حرفی نیست
اصلا علی چغندر بسوزه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]23616266
کی بسوره تپلو ؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
تو بسوز حرفیه؟:twisted: [/div][/quote]
نخیر حرفی نیست :roll::roll::roll:
اصلا علی چغندر بسوزه :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.