من تا 20 روز می رم تو استراحت یارو یادش می ره 1 بار جواب داداد
ولی من انقدر عقده اییم وقتی میره تو استراحت تو فارم لیست نگهش میدارم یادم نره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]من تا 20 روز می رم تو استراحت یارو یادش می ره 1 بار جواب داداد :lol:[/div][/quote]
ولی من انقدر عقده اییم وقتی میره تو استراحت تو فارم لیست نگهش میدارم یادم نره :mrgreen:
اسمش رو بگو ما هم استفاده کنم 30 میل بیش تر اصه ندارم
اسمشو نمیدم. طرف رفته به پشتیبانی تیکت زده من مولتیشم!! اخه اون فارم منه من چجوری مولتیشم؟
یارو چقدر اوشکول بوده من مولتی اونم
خیلی ضایس که
1بعد جالبیش اینه تا 30 ام زده تو استراحت تا تو این موقعیت حساسم تو تاپ نتونم غارتش کنم
خوب حالتو گرفته ولی اگه کسی منو فارم کنه حذف نمیکنم چون نه فایده ای داره نه .... هم طرف ضربه ی روحی میخوره
حالشو میگیرم. فقط از استراحت بیاد بیرون پدرشو در میارم اونقد که غارتش کنم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]اسمش رو بگو ما هم استفاده کنم 30 میل بیش تر اصه ندارم[/div][/quote]
اسمشو نمیدم. طرف رفته به پشتیبانی تیکت زده من مولتیشم!!:shock::shock::o:o اخه اون فارم منه من چجوری مولتیشم؟[/div][/quote]
یارو چقدر اوشکول بوده من مولتی اونم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خیلی ضایس که :lol:[/div][/quote]
1بعد جالبیش اینه تا 30 ام زده تو استراحت تا تو این موقعیت حساسم تو تاپ نتونم غارتش کنم:o:shock:[/div][/quote]
خوب حالتو گرفته ولی اگه کسی منو فارم کنه حذف نمیکنم چون نه فایده ای داره نه .... هم طرف ضربه ی روحی میخوره [/div][/quote]
حالشو میگیرم. فقط از استراحت بیاد بیرون پدرشو در میارم اونقد که غارتش کنم:twisted:
دانته بیا پرشین هانتر رو بزنیم
ازش یات 4 صبح غارت کردم اونم 8میل حامر پیام داد گفت یک بار دیگه اتک بدی 0 رت می کنم??
مولتیه همر اف د گاده گفته بودم مولتیشه. کلید طلا رو هم با ms.rain که مولتیشه زد با خرشانسی. بانک مسکن زد به اردوگاهه قهرمانشم مرد این اومد اردوگاه خالیو زد کلیدو درجا انتقال داد به خودش
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]دانته بیا پرشین هانتر رو بزنیم
ازش یات 4 صبح غارت کردم اونم 8میل حامر پیام داد گفت یک بار دیگه اتک بدی 0 رت می کنم:?:?:?:?:?[/div][/quote]
مولتیه همر اف د گاده:lol: گفته بودم مولتیشه. کلید طلا رو هم با ms.rain که مولتیشه زد با خرشانسی. بانک مسکن زد به اردوگاهه قهرمانشم مرد این اومد اردوگاه خالیو زد کلیدو درجا انتقال داد به خودش
جو جو رو دارن غارت میکنن فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]23616266
کار تو بود دانته[/div][/quote]
جو جو رو دارن غارت میکنن :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر
دانته بیا پرشین هانتر رو بزنیم
ازش یات 4 صبح غارت کردم اونم 8میل حامر پیام داد گفت یک بار دیگه اتک بدی 0 رت می کنم??
مولتیه همر اف د گاده گفته بودم مولتیشه. کلید طلا رو هم با ms.rain که مولتیشه زد با خرشانسی. بانک مسکن زد به اردوگاهه قهرمانشم مرد این اومد اردوگاه خالیو زد کلیدو درجا انتقال داد به خودش
پرشین هانتر اس 16 تو اتحاد دشمن ما بود ممل زد فارمش کرد ولی نمی دونم دف از کجا اورد مملو دیوار کرد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]دانته بیا پرشین هانتر رو بزنیم
ازش یات 4 صبح غارت کردم اونم 8میل حامر پیام داد گفت یک بار دیگه اتک بدی 0 رت می کنم:?:?:?:?:?[/div][/quote]
مولتیه همر اف د گاده:lol: گفته بودم مولتیشه. کلید طلا رو هم با ms.rain که مولتیشه زد با خرشانسی. بانک مسکن زد به اردوگاهه قهرمانشم مرد این اومد اردوگاه خالیو زد کلیدو درجا انتقال داد به خودش[/div][/quote]
پرشین هانتر اس 16 تو اتحاد دشمن ما بود ممل زد فارمش کرد ولی نمی دونم دف از کجا اورد مملو دیوار کرد
جو جو رو دارن غارت میکنن فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر
کوبیده نه جوجه کباب فرستاده هوا خوری . به کسی نکوبیده بسوز.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]23616266
کار تو بود دانته[/div][/quote]
جو جو رو دارن غارت میکنن :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:فک کنم نیرو هاشو کوبیده به یه نفر [/div][/quote]
کوبیده نه جوجه کباب:lol: فرستاده هوا خوری . به کسی نکوبیده:roll: بسوز.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.