مادرانه خروس دودکش اینا هر سه تاشون عالیه
مادرانه شبکه سه
داستان یه خانواده ای که زندگی بدی دارن و دخترشون سعی میکنه با مادرش زندگی کنه تا باباش اردلانم باباش چون بچه هاشو خیلی دوست داره نمیده دست همسرش
خروس شبکه دو
داستان یه خانواده ای که پدرشون گوشه بیمارستانه و پول ندارن بیارنش بیرون بالاخره یه پولی گیرشون میاد و در عوض پول باید فیلم بسازن پدرشون از بیمارستان میارن بیرون و حالا کار دو نفر جواد رضویان یوسف تیموری اینه که یه فیلم بسازن که نقش اصلش حمید لولایی باشه
دود کش شبکه یک
دودکش داستان یه خانواده ای که تویه یه قالیشویی به اسم مشتاق کار میکنن و زندگی میکنن در قالیشویی مشتاق پلمپ میشه و همین باعث میشه که همشون بیفتن تو امپاس بعد از پلمپ شدن قالیشویی اونا هزار رو یکی اتفاق میفته که این سریال سریال خوبه پیشنهاد میکنم حتما ببنید نقش های اصلیشم بهنام تشکر ((ساختمان پزشکان نقش اصلی داشت)) هومن برق نورد ((سریال دزدو پلیس با بهنام تشکر با هم بودن)) اصتلاحات زیبایی هم تو این سریال به کار میره مثلاا
امپاس ((در شرایط بد بودن))
قومپوس ((حرف الکی زدن))
می کلت ((پیچندن))
یکی دیگه هم بود که یادم رفته
معلومه که خیلی دنبال میکنی این سریالا رو
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]مادرانه خروس دودکش اینا هر سه تاشون عالیه
مادرانه شبکه سه
داستان یه خانواده ای که زندگی بدی دارن و دخترشون سعی میکنه با مادرش زندگی کنه تا باباش اردلانم باباش چون بچه هاشو خیلی دوست داره نمیده دست همسرش
خروس شبکه دو
داستان یه خانواده ای که پدرشون گوشه بیمارستانه و پول ندارن بیارنش بیرون بالاخره یه پولی گیرشون میاد و در عوض پول باید فیلم بسازن پدرشون از بیمارستان میارن بیرون و حالا کار دو نفر جواد رضویان یوسف تیموری اینه که یه فیلم بسازن که نقش اصلش حمید لولایی باشه
دود کش شبکه یک
دودکش داستان یه خانواده ای که تویه یه قالیشویی به اسم مشتاق کار میکنن و زندگی میکنن در قالیشویی مشتاق پلمپ میشه و همین باعث میشه که همشون بیفتن تو امپاس :lol: بعد از پلمپ شدن قالیشویی اونا هزار رو یکی اتفاق میفته که این سریال سریال خوبه پیشنهاد میکنم حتما ببنید نقش های اصلیشم بهنام تشکر ((ساختمان پزشکان نقش اصلی داشت)) هومن برق نورد ((سریال دزدو پلیس با بهنام تشکر با هم بودن)) اصتلاحات زیبایی هم تو این سریال به کار میره مثلاا
قومپوس ((حرف الکی زدن))
می کلت ((پیچندن))
یکی دیگه هم بود که یادم رفته [/div][/quote]
معلومه که خیلی دنبال میکنی این سریالا رو ;););););)
دود کش بیشترین رای رو اورد
من همه رو می بینم ولی به ترتیب اینجوری دوست دارم
1- دود کش
2-مادرانه
3-شاید برای شما ...
4- خروس
5- خنده بازار
اکانت سرور 14 فروشی
6000 جمعیت و 11 عدد شهر
منابع و نیرو ی بالا
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من دودکش و مادرانه 8-)[/div][/quote]
دود کش بیشترین رای رو اورد
من همه رو می بینم ولی به ترتیب اینجوری دوست دارم
1- دود کش
2-مادرانه
3-شاید برای شما ...
4- خروس
5- خنده بازار
داداش یه گزینه ی همه ی موارد میزدی خودتو راحت میکردی بچه ها هم الان تو آمپاس نبودن
راستی من دودکشو زدم ولی مادرانه هم خیلی قشنگه بگو خب
خروس هم بد نیست ولی خ.د.ایی هیچی تامو جری نمیشه نه؟
Ƙєηѕнι
داداش یه گزینه ی همه ی موارد میزدی خودتو راحت میکردی بچه ها هم الان تو آمپاس نبودن:lol:
راستی من دودکشو زدم ولی مادرانه هم خیلی قشنگه بگو خب:lol::lol:
خروس هم بد نیست ولی خ.د.ایی هیچی تامو جری نمیشه نه؟:mrgreen:
داداش اون یکی لوغوز بود که یادت رفته یعنی چرتو پرت و یا کر کری خوندن
abolfazl aslani
مادرانه خروس دودکش اینا هر سه تاشون عالیه
مادرانه شبکه سه
خروس شبکه دو
دود کش شبکه یک
دودکش داستان یه خانواده ای که تویه یه قالیشویی به اسم مشتاق کار میکنن و زندگی میکنن در قالیشویی مشتاق پلمپ میشه و همین باعث میشه که همشون بیفتن تو امپاس بعد از پلمپ شدن قالیشویی اونا هزار رو یکی اتفاق میفته که این سریال سریال خوبه پیشنهاد میکنم حتما ببنید نقش های اصلیشم بهنام تشکر ((ساختمان پزشکان نقش اصلی داشت)) هومن برق نورد ((سریال دزدو پلیس با بهنام تشکر با هم بودن)) اصتلاحات زیبایی هم تو این سریال به کار میره مثلاا
قومپوس ((حرف الکی زدن))
می کلت ((پیچندن))
یکی دیگه هم بود که یادم رفته
Ƙєηѕнι
داداش اون یکی لوغوز بود که یادت رفته یعنی چرتو پرت و یا کر کری خوندن:lol::lol:[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]مادرانه خروس دودکش اینا هر سه تاشون عالیه
مادرانه شبکه سه
خروس شبکه دو
دود کش شبکه یک
دودکش داستان یه خانواده ای که تویه یه قالیشویی به اسم مشتاق کار میکنن و زندگی میکنن در قالیشویی مشتاق پلمپ میشه و همین باعث میشه که همشون بیفتن تو امپاس :lol: بعد از پلمپ شدن قالیشویی اونا هزار رو یکی اتفاق میفته که این سریال سریال خوبه پیشنهاد میکنم حتما ببنید نقش های اصلیشم بهنام تشکر ((ساختمان پزشکان نقش اصلی داشت)) هومن برق نورد ((سریال دزدو پلیس با بهنام تشکر با هم بودن)) اصتلاحات زیبایی هم تو این سریال به کار میره مثلاا
قومپوس ((حرف الکی زدن))
می کلت ((پیچندن))
یکی دیگه هم بود که یادم رفته [/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.