سلام به دوستان انجمنی گل
میخوام نظرت تون رو درباره ی تمام فیلم ها ی ماه رمضون بگید
توی نظرسنی هم شرکت کنید
یا
به ترتیب علاقه بنویسید و بگید چرا ؟؟!!!؟؟؟!!!
** کدام فیلم رو بهتر دوست دارید(به ترتیب شبکه:mrgreen
نظرسنجی
** دود کش **
** خروس **
** مادرانه **
"" خنده بازار""
** شاید برای شما ......**
** هـــــــچ کــــدام**
این مطلب در 1392/05/01 11:20:09 نوشته شده است و در 1392/05/01 11:23:41 ویرایش شده است .
اکانت سرور 14 فروشی
6000 جمعیت و 11 عدد شهر
منابع و نیرو ی بالا
[b]سلام به دوستان انجمنی [u]گل[/u] [/b]
میخوام نظرت تون رو درباره ی تمام فیلم ها ی ماه رمضون بگید
توی نظرسنی هم شرکت کنید
یا
[b]**[/b] کدام فیلم رو بهتر دوست دارید(به ترتیب شبکه:mrgreen:)
سلام به دوستان انجمنی گل
میخوام نظرت تون رو درباره ی تمام فیلم ها رو بگید
تو ی نظرسنی هم شرکت کنید
یا
من کلا نگاه نمیکنم چون همش چرط هست یا من خوشم نمیاد..ولی شاید برای شما هم... از قبل میدیدم بعضی از قسمت هاش باحال بود..با این سنم میشینم باب اسفنجی میبینم
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]شیر وحشی[/b][/div][div][b]سلام به دوستان انجمنی [u]گل[/u] [/b]
تو ی نظرسنی هم شرکت کنید
یا
[b]**[/b] کدام فیلم رو بهتر دوست دارید(به ترتیب شبکه:mrgreen:)[/div][/quote]
من کلا نگاه نمیکنم چون همش چرط هست یا من خوشم نمیاد..ولی شاید برای شما هم... از قبل میدیدم بعضی از قسمت هاش باحال بود..با این سنم میشینم باب اسفنجی میبینم:lol::mrgreen:
سلام به دوستان انجمنی گل
تو ی نظرسنی هم شرکت کنید
یا
من کلا نگاه نمیکنم چون همش چرط هست یا من خوشم نمیاد..ولی شاید برای شما هم... از قبل میدیدم بعضی از قسمت هاش باحال بود..با این سنم میشینم باب اسفنجی میبینم
من همه رو می بینم
اما
خنده بازار رو دوست ندارم چون سیاوش مفیدی رفته و یه مشت بچه اومدن ...
اکانت سرور 14 فروشی
6000 جمعیت و 11 عدد شهر
منابع و نیرو ی بالا
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]شیر وحشی[/b][/div][div][b]سلام به دوستان انجمنی [u]گل[/u] [/b]
تو ی نظرسنی هم شرکت کنید
یا
[b]**[/b] کدام فیلم رو بهتر دوست دارید(به ترتیب شبکه:mrgreen:)[/div][/quote]
من کلا نگاه نمیکنم چون همش چرط هست یا من خوشم نمیاد..ولی شاید برای شما هم... از قبل میدیدم بعضی از قسمت هاش باحال بود..با این سنم میشینم باب اسفنجی میبینم:lol::mrgreen:[/div][/quote]
من همه رو می بینم
اما
خنده بازار رو دوست ندارم چون سیاوش مفیدی رفته و یه مشت بچه اومدن ...
من اصلا هیچکدوم سریالا نگاه نکردم و نمیکنم. فقط خنده بازار چون از قبل میدیدم و خوشم میومد خوبه ولی الان نمیدونم چه ساعتی نشون میده.میشه بگید چه ساعتی؟(خنده بازار)
inera@att.net
من اصلا هیچکدوم سریالا نگاه نکردم و نمیکنم. فقط خنده بازار چون از قبل میدیدم و خوشم میومد خوبه ولی الان نمیدونم چه ساعتی نشون میده.میشه بگید چه ساعتی؟(خنده بازار)
مادرانه خروس دودکش اینا هر سه تاشون عالیه
مادرانه شبکه سه
داستان یه خانواده ای که زندگی بدی دارن و دخترشون سعی میکنه با مادرش زندگی کنه تا باباش اردلانم باباش چون بچه هاشو خیلی دوست داره نمیده دست همسرش
خروس شبکه دو
داستان یه خانواده ای که پدرشون گوشه بیمارستانه و پول ندارن بیارنش بیرون بالاخره یه پولی گیرشون میاد و در عوض پول باید فیلم بسازن پدرشون از بیمارستان میارن بیرون و حالا کار دو نفر جواد رضویان یوسف تیموری اینه که یه فیلم بسازن که نقش اصلش حمید لولایی باشه
دود کش شبکه یک
دودکش داستان یه خانواده ای که تویه یه قالیشویی به اسم مشتاق کار میکنن و زندگی میکنن در قالیشویی مشتاق پلمپ میشه و همین باعث میشه که همشون بیفتن تو امپاس بعد از پلمپ شدن قالیشویی اونا هزار رو یکی اتفاق میفته که این سریال سریال خوبه پیشنهاد میکنم حتما ببنید نقش های اصلیشم بهنام تشکر ((ساختمان پزشکان نقش اصلی داشت)) هومن برق نورد ((سریال دزدو پلیس با بهنام تشکر با هم بودن)) اصتلاحات زیبایی هم تو این سریال به کار میره مثلاا
امپاس ((در شرایط بد بودن))
قومپوس ((حرف الکی زدن))
می کلت ((پیچندن))
یکی دیگه هم بود که یادم رفته
.When it's real ,you can't walk away
مادرانه خروس دودکش اینا هر سه تاشون عالیه
مادرانه شبکه سه
داستان یه خانواده ای که زندگی بدی دارن و دخترشون سعی میکنه با مادرش زندگی کنه تا باباش اردلانم باباش چون بچه هاشو خیلی دوست داره نمیده دست همسرش
خروس شبکه دو
داستان یه خانواده ای که پدرشون گوشه بیمارستانه و پول ندارن بیارنش بیرون بالاخره یه پولی گیرشون میاد و در عوض پول باید فیلم بسازن پدرشون از بیمارستان میارن بیرون و حالا کار دو نفر جواد رضویان یوسف تیموری اینه که یه فیلم بسازن که نقش اصلش حمید لولایی باشه
دود کش شبکه یک
دودکش داستان یه خانواده ای که تویه یه قالیشویی به اسم مشتاق کار میکنن و زندگی میکنن در قالیشویی مشتاق پلمپ میشه و همین باعث میشه که همشون بیفتن تو امپاس :lol: بعد از پلمپ شدن قالیشویی اونا هزار رو یکی اتفاق میفته که این سریال سریال خوبه پیشنهاد میکنم حتما ببنید نقش های اصلیشم بهنام تشکر ((ساختمان پزشکان نقش اصلی داشت)) هومن برق نورد ((سریال دزدو پلیس با بهنام تشکر با هم بودن)) اصتلاحات زیبایی هم تو این سریال به کار میره مثلاا
امپاس ((در شرایط بد بودن))
قومپوس ((حرف الکی زدن))
می کلت ((پیچندن))
یکی دیگه هم بود که یادم رفته
بیشتر بعد از دود کش پخش میشه
اگه دود کش تاخیر کنه به هم میخورن
اکانت سرور 14 فروشی
6000 جمعیت و 11 عدد شهر
منابع و نیرو ی بالا
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من اصلا هیچکدوم سریالا نگاه نکردم و نمیکنم. فقط خنده بازار چون از قبل میدیدم و خوشم میومد خوبه ولی الان نمیدونم چه ساعتی نشون میده.میشه بگید چه ساعتی؟(خنده بازار)[/div][/quote]
بیشتر بعد از دود کش پخش میشه
اگه دود کش تاخیر کنه به هم میخورن
فیلم فقط حریم سلطان.البته کارآگاه مرداک هم خیلی دوست داشتم
مرداک خیلی باحاله ولی حلیم سلطان ....
مرداک باحال بود ولی تموم شد
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]شیر وحشی[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فیلم فقط حریم سلطان.البته کارآگاه مرداک هم خیلی دوست داشتم[/div][/quote]
مرداک خیلی باحاله ولی حلیم سلطان ....[/div][/quote]
مرداک باحال بود ولی تموم شد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.