تو این بازی چقدر دیر شب میشه از من تازه ساعت 10 شب شب میشه
9 بشه بهتر میشه
آقا تو ایران دیگه ساعت 8شب شب میشه باید یا 8باشه یا 9 میگم یه پوسته ی غروب هم باشه بد نیست
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]yazdan_abbasi[/b][/div][div]تو این بازی چقدر دیر شب میشه از من تازه ساعت 10 شب شب میشه:lol:[/div][/quote]
9 بشه بهتر میشه[/div][/quote]
آقا تو ایران دیگه ساعت 8شب شب میشه باید یا 8باشه یا 9 میگم یه پوسته ی غروب هم باشه بد نیست :):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اون مشکل گرافیکی که دیوار ناقص میاد رو باید درست کنن.من به پشتیبانی تیکت زدم شما هم بزنید
والا دیشب دسترسیم به اس 16قطع شد شب ندیدیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]اون مشکل گرافیکی که دیوار ناقص میاد رو باید درست کنن.من به پشتیبانی تیکت زدم شما هم بزنید[/div][/quote]
والا دیشب دسترسیم به اس 16قطع شد شب ندیدیم :|:|:|
اون مشکل گرافیکی که دیوار ناقص میاد رو باید درست کنن.من به پشتیبانی تیکت زدم شما هم بزنید
والا دیشب دسترسیم به اس 16قطع شد شب ندیدیم
دقت کنید که این مشکل برای دیوار سطح 10 پیش میاد. و اگه شهرداری و قصر هر کدوم سطح 10 باشه هر کدوم یه قسمت از دیوارو ناقص میکنند!! خزانه هم همینطور.چون معلومه اگه دقت کنید مربع شکله، چمن اطراف ساختمون هست که میره روی دیوار
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]اون مشکل گرافیکی که دیوار ناقص میاد رو باید درست کنن.من به پشتیبانی تیکت زدم شما هم بزنید[/div][/quote]
والا دیشب دسترسیم به اس 16قطع شد شب ندیدیم :|:|:|[/div][/quote]
دقت کنید که این مشکل برای دیوار سطح 10 پیش میاد. و اگه شهرداری و قصر هر کدوم سطح 10 باشه هر کدوم یه قسمت از دیوارو ناقص میکنند!! خزانه هم همینطور.چون معلومه اگه دقت کنید مربع شکله، چمن اطراف ساختمون هست که میره روی دیوار
به خدا من به اینم راضیم
البته کارشناس گفته ویرایش میکنن امیدوارم بهتر بشه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]شب شب که میگفتن این بود؟ زیادم جالب نبود[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
توقعت بالاست;)
به خدا من به اینم راضیم
البته کارشناس گفته ویرایش میکنن امیدوارم بهتر بشه;)
به خدا من به اینم راضیم
البته کارشناس گفته ویرایش میکنن امیدوارم بهتر بشه
آخه یه صفح هرو سیاه کردن چند تا چراق گذاشتن کد نویسی این که خیلی طول نمیکشه میگم شاید در گیر کار های دیگه بودن این شبو دیر تر گذاشتن
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]شب شب که میگفتن این بود؟ زیادم جالب نبود[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol:
توقعت بالاست;)
به خدا من به اینم راضیم
البته کارشناس گفته ویرایش میکنن امیدوارم بهتر بشه;)[/div][/quote]
آخه یه صفح هرو سیاه کردن چند تا چراق گذاشتن کد نویسی این که خیلی طول نمیکشه میگم شاید در گیر کار های دیگه بودن این شبو دیر تر گذاشتن
تو این بازی چقدر دیر شب میشه از من تازه ساعت 10 شب شب میشه
مال من ساعت 5 بعد از ظهر شب میشه
[quote][div][b]yazdan_abbasi[/b][/div][div]تو این بازی چقدر دیر شب میشه از من تازه ساعت 10 شب شب میشه:lol:[/div][/quote]
مال من ساعت 5 بعد از ظهر شب میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.