ای کاش نمیزاشتی خودمون میرفتیم میدیدیم سورپرایز میشدیم.دیگه مزش رفت
2تا چیز جالب:1_تمام مزش به سربازات بود که پاکشون کردی نزاشتی ببینیم2_با اون که منجنیق نداشتی ولی پاکش کردی
و در آخر دارم میگم:آیا پاک کردن سربازا کار خوبیست؟؟آیا پاک کردن منابع کار خوبیست؟؟الان من دست بندازم دهنمو جر بدم؟؟
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]http://www.uploadtak.com/images/e3884_rfrfrfr.png
:D[/div][/quote]
ای کاش نمیزاشتی خودمون میرفتیم میدیدیم سورپرایز میشدیم.دیگه مزش رفت:roll:[/div][/quote]:(
[/div][/quote]
2تا چیز جالب:1_تمام مزش به سربازات بود که پاکشون کردی نزاشتی ببینیم:lol:2_با اون که منجنیق نداشتی ولی پاکش کردی
و در آخر دارم میگم:آیا پاک کردن سربازا کار خوبیست؟؟آیا پاک کردن منابع کار خوبیست؟؟الان من دست بندازم دهنمو جر بدم؟؟:mrgreen::lol:
سلام داداش.من نمیتونم از صفحه عکس بگیرم میشه تو بهم اموزششو بدی؟ممنون میشم
امضای من به چه دردتون میخوره
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]http://www.uploadtak.com/images/e3884_rfrfrfr.png
سلام داداش.من نمیتونم از صفحه عکس بگیرم میشه تو بهم اموزششو بدی؟ممنون میشم
2تا چیز جالب:1_تمام مزش به سربازات بود که پاکشون کردی نزاشتی ببینیم2_با اون که منجنیق نداشتی ولی پاکش کردی
و در آخر دارم میگم:آیا پاک کردن سربازا کار خوبیست؟؟آیا پاک کردن منابع کار خوبیست؟؟الان من دست بندازم دهنمو جر بدم؟؟
اسم شهرش فهمیدم چیه، tabriz city و 2تا از این علامتهای نازی اول و آخرش هست
علی داشتیم؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]http://www.uploadtak.com/images/e3884_rfrfrfr.png
ای کاش نمیزاشتی خودمون میرفتیم میدیدیم سورپرایز میشدیم.دیگه مزش رفت:roll:[/div][/quote]:(
[/div][/quote]
2تا چیز جالب:1_تمام مزش به سربازات بود که پاکشون کردی نزاشتی ببینیم:lol:2_با اون که منجنیق نداشتی ولی پاکش کردی
و در آخر دارم میگم:آیا پاک کردن سربازا کار خوبیست؟؟آیا پاک کردن منابع کار خوبیست؟؟الان من دست بندازم دهنمو جر بدم؟؟:mrgreen::lol:[/div][/quote]
اسم شهرش فهمیدم چیه، tabriz city و 2تا از این علامتهای نازی اول و آخرش هست:mrgreen:[/div][/quote]
علی داشتیم؟:evil:
علی داشتیم؟
فکر کنم باید تو امضات اسم یه نفر دیگه رو جا کنی
امضای من به چه دردتون میخوره
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]http://www.uploadtak.com/images/e3884_rfrfrfr.png
[/div][/quote]
و در آخر دارم میگم:آیا پاک کردن سربازا کار خوبیست؟؟آیا پاک کردن منابع کار خوبیست؟؟الان من دست بندازم دهنمو جر بدم؟؟:mrgreen::lol:[/div][/quote]
اسم شهرش فهمیدم چیه، tabriz city و 2تا از این علامتهای نازی اول و آخرش هست:mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
فکر کنم باید تو امضات اسم یه نفر دیگه رو جا کنی :lol::lol:
علی داشتیم؟
ااا... نمیخاستی بگم؟ فکر کردم خوشت بیاد!! ببخشید ، Excuse me . عدم نمایش زدم
inera@att.net
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]http://www.uploadtak.com/images/e3884_rfrfrfr.png
[/div][/quote]
[/div][/quote]
ااا... نمیخاستی بگم؟ فکر کردم خوشت بیاد!! ببخشید ، Excuse me . عدم نمایش زدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.