بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
من فک کنم باالی 200هزار
منم تازه شروع کردم ولی تا حلا 100 هزار تا
خب بد نیست
تاحلا هرکی رو زدم رفت دف گرفته منم مجبورم بزنمشون شاخ نشن اخه بیشتر همسایه هام تو یه اتحادن بخاطر اون میخوان یکار کنن دیوار شم
همایه هامو همشونو فارم کردم این به یاد اس5هم همسایمه ولی خب نزدمش
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
من فک کنم باالی 200هزار:P[/div][/quote]
منم تازه شروع کردم ولی تا حلا 100 هزار تا :cry:[/div][/quote]
خب بد نیست :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
تاحلا هرکی رو زدم رفت دف گرفته منم مجبورم بزنمشون شاخ نشن اخه بیشتر همسایه هام تو یه اتحادن بخاطر اون میخوان یکار کنن دیوار شم:|[/div][/quote]
همایه هامو همشونو فارم کردم این به یاد اس5هم همسایمه ولی خب نزدمش :mrgreen::mrgreen:
بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
من فک کنم باالی 200هزار
خب بد نیست
تاحلا هرکی رو زدم رفت دف گرفته منم مجبورم بزنمشون شاخ نشن اخه بیشتر همسایه هام تو یه اتحادن بخاطر اون میخوان یکار کنن دیوار شم
بامن هم هستی؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
تاحلا هرکی رو زدم رفت دف گرفته منم مجبورم بزنمشون شاخ نشن اخه بیشتر همسایه هام تو یه اتحادن بخاطر اون میخوان یکار کنن دیوار شم:|[/div][/quote]
همایه هامو همشونو فارم کردم این به یاد اس5هم همسایمه ولی خب نزدمش :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
بامن هم هستی؟:cry:
من فک کنم باالی 200هزار
خب بد نیست
بامن هم هستی؟
چی بامن هستی ؟؟؟آره با همه هستمحتی با بهترین دوستامجز2نفر
حالا ادامه>>>>>>
این مطلب در 1392/04/31 15:11:53 نوشته شده است و در 1392/04/31 15:12:23 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
همایه هامو همشونو فارم کردم این به یاد اس5هم همسایمه ولی خب نزدمش :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
بامن هم هستی؟:cry:[/div][/quote]
:?:
چی بامن هستی ؟؟؟آره با همه هستم:|:|:|:|:|حتی با بهترین دوستام:|:|:|جز2نفر:|:|:|
حالا ادامه>>>>>>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.