من تا الان 600 کیلو غارت زدم اسمم هم هست ناقوس مرگ
هم جمعیت مایی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div] من تا الان 600 کیلو غارت زدم اسمم هم هست ناقوس مرگ [/div][/quote]
هم جمعیت مایی:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
بابااین چه وضعشه همش دارره میگه مجددا بارگیری کنید صد باررفش کردم
والله باز سرور قاطی کرده
مثلا اومدن لشکرکشیا رو کم کردن برای اینکه این مشکلات و ...پیش نیاد بد ترش کردید که داشتیم غارت میکردیما
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بابااین چه وضعشه همش دارره میگه مجددا بارگیری کنید صد باررفش کردم:cry::cry::cry:[/div][/quote]
والله باز سرور قاطی کرده:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
مثلا اومدن لشکرکشیا رو کم کردن برای اینکه این مشکلات و ...پیش نیاد بد ترش کردید که :|:|:|:cry::cry::cry::cry:داشتیم غارت میکردیما:cry::cry:
بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
من فک کنم باالی 200هزار
منم تازه شروع کردم ولی تا حلا 100 هزار تا
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
من فک کنم باالی 200هزار:P[/div][/quote]
منم تازه شروع کردم ولی تا حلا 100 هزار تا :cry:
بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
من فک کنم باالی 200هزار
خب بد نیست
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
منم تازه شروع کردم ولی تا حلا 100 هزار تا :cry:[/div][/quote]
خب بد نیست :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
من فک کنم باالی 200هزار
خب بد نیست
تاحلا هرکی رو زدم رفت دف گرفته منم مجبورم بزنمشون شاخ نشن اخه بیشتر همسایه هام تو یه اتحادن بخاطر اون میخوان یکار کنن دیوار شم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها چون توی قسمت آمار در حال حاضر نمیشه غارت و...رو دید میخوام بگید تقریبا چقدر تاحلا تو اس16غارت کردید
منم تازه شروع کردم ولی تا حلا 100 هزار تا :cry:[/div][/quote]
خب بد نیست :mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
تاحلا هرکی رو زدم رفت دف گرفته منم مجبورم بزنمشون شاخ نشن اخه بیشتر همسایه هام تو یه اتحادن بخاطر اون میخوان یکار کنن دیوار شم:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.