[quote][div][b]mahdip31[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
بیخیال بابا من هنوز سربازام به هزارتا نرسیده:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خوبه بابا جای پیشرفت داری
چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه
برو برای کوچیک تر از خودن خالی ببند فکر میکنه ما هالوییم..من با600 تا جعیت15 هزار سرباز دارم بچه دو ساله رو نشون بدی دهنش وا میمونه
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.
من 9 تا جمعیت دارم 90000 سرباز
یکم فک کن با9 تا جمعیت که 2تا سربازم نمیتونی نگه داری گندمت منفی میشه
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]کاکا علی[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه[/div][/quote]
برو برای کوچیک تر از خودن خالی ببند فکر میکنه ما هالوییم..من با600 تا جعیت15 هزار سرباز دارم بچه دو ساله رو نشون بدی دهنش وا میمونه
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی:mrgreen::twisted:[/div][/quote]
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.:arrow:[/div][/quote]
من 9 تا جمعیت دارم 90000 سرباز[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: یکم فک کن با9 تا جمعیت که 2تا سربازم نمیتونی نگه داری گندمت منفی میشه:lol::lol:
چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.
من 9 تا جمعیت دارم 90000 سرباز
یکم فک کن با9 تا جمعیت که 2تا سربازم نمیتونی نگه داری گندمت منفی میشه
من جمعیتم 7 هزارتاست سرباز ندارم
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]mahdip31[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]کاکا علی[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه[/div][/quote]
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی:mrgreen::twisted:[/div][/quote]
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.:arrow:[/div][/quote]
من 9 تا جمعیت دارم 90000 سرباز[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: یکم فک کن با9 تا جمعیت که 2تا سربازم نمیتونی نگه داری گندمت منفی میشه:lol::lol:[/div][/quote]
من جمعیتم 7 هزارتاست سرباز ندارم:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.