من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]mr.fun[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fun[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]mahdip31[/b][/div][div]خوب اگه سه برابر بگیره تو چقدر ساخته میشه؟؟؟؟؟
خوب اینم خوبه هااااااااااا فقط مزرعه و سرباز خونه بدیم بالا:lol:[/div][/quote]
من khashme emperatoor111 هستم شناختی؟:lol:
3 برابر سریعتر میسازه یعنی میشه روزی 7 هزار و خورده ای شمشیرزن توی 24 ساعت با 3 ایکس ساخت[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::D:D:mrgreen::mrgreen:
:lol: امپراطور بالاخره اومدی؟ منو شناختی؟[/div][/quote]
فیزه میزه ای؟:lol:[/div][/quote]
نه باو
ali victor
خخخخخ :ugeek:[/div][/quote]
:lol:یویی فان؟:lol:خصوصی به اکانتم بده دوباره مدیر نیاد مسدودم کنه الکی:|
خوب اینکه میگی 7هزارو خورده ای بستگی به منابع هم داره؟؟؟
منالان منابعم سطحشون 16 هست با3ایکس چقدر میشه ساخت روزی؟؟؟
سطح 16؟عجب فارم خوبی میشیها نیومدی توی اتحادمون دیگه امشب میزنیممنابع خوبی داری
تو کجا بودی تا به حال؟
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]mahdip31[/b][/div][div]خوب اینکه میگی 7هزارو خورده ای بستگی به منابع هم داره؟؟؟
منالان منابعم سطحشون 16 هست با3ایکس چقدر میشه ساخت روزی؟؟؟[/div][/quote]
سطح 16؟عجب فارم خوبی میشیها نیومدی توی اتحادمون دیگه امشب میزنیم:Pمنابع خوبی داری
تو کجا بودی تا به حال؟
دعوا نکنید سرور 10با 1800جمعیت 400هزار تا داشتم
من که خیلی اس 15کشته دادم با 600جمعیت الان 10هزار تاد ارم یه 2هزار تا هم جاسوس
این تازه وارد فکر میکنن بازی فقط جمیعیته بزار از غارت برگردن سربازام عکس میندازام از سربازام نشونتون میدم همراه اسم شهر و اکانت
دهنت بوی شیر میده بچه سوسول دهنمو باز نکنا
سر چی دارین دعوا میکنین بابا کار خاصی که نکرده کاری نداره من سرور 15 دو هفته پیش 45000 نیرو داشتم اونم هجومی که فروختم
تازه یکی از دوستام بود اون موقع با 800 جمعیت 50000 داشت الآن دیگه خبر ندارم چقدر داره
راستی غارتم هم در روز حدود 5 میل بود
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]دعوا نکنید سرور 10با 1800جمعیت 400هزار تا داشتم :):):):)
من که خیلی اس 15کشته دادم با 600جمعیت الان 10هزار تاد ارم یه 2هزار تا هم جاسوس:):)[/div][/quote]
این تازه وارد فکر میکنن بازی فقط جمیعیته بزار از غارت برگردن سربازام عکس میندازام از سربازام نشونتون میدم همراه اسم شهر و اکانت[/div][/quote]
دهنت بوی شیر میده بچه سوسول دهنمو باز نکنا:twisted:[/div][/quote]
سر چی دارین دعوا میکنین بابا کار خاصی که نکرده کاری نداره من سرور 15 دو هفته پیش 45000 نیرو داشتم اونم هجومی که فروختم
تازه یکی از دوستام بود اون موقع با 800 جمعیت 50000 داشت الآن دیگه خبر ندارم چقدر داره
این تازه وارد فکر میکنن بازی فقط جمیعیته بزار از غارت برگردن سربازام عکس میندازام از سربازام نشونتون میدم همراه اسم شهر و اکانت
من دارم میگم که منابع من 16 هست و اگه قابلیت 3x رو فعال کنم در روز چندتا میشه نیزه دار ساخت؟؟؟
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]دعوا نکنید سرور 10با 1800جمعیت 400هزار تا داشتم :):):):)
من که خیلی اس 15کشته دادم با 600جمعیت الان 10هزار تاد ارم یه 2هزار تا هم جاسوس:):)[/div][/quote]
این تازه وارد فکر میکنن بازی فقط جمیعیته بزار از غارت برگردن سربازام عکس میندازام از سربازام نشونتون میدم همراه اسم شهر و اکانت[/div][/quote]
راستی غارتم هم در روز حدود 5 میل بود[/div][/quote]
:lol::lol:
من دارم میگم که منابع من 16 هست و اگه قابلیت 3x رو فعال کنم در روز چندتا میشه نیزه دار ساخت؟؟؟:?:
من دارم میگم که منابع من 16 هست و اگه قابلیت 3x رو فعال کنم در روز چندتا میشه نیزه دار ساخت؟؟؟
نمیدونم باید دقیق حساب کنم
سرور 9 را قبلا حساب کردم اگه در روز 3ایکس صف ساخت پر باشه و یه لحظه هم خالی نشه میشه 5000 سرباز ساخت حدودا
البته سرور 9 جایزه بزرگه سرور 16 فکر کنم حدود میشه 20000 ساخت البته دقیق حساب نکردم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mahdip31[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]دعوا نکنید سرور 10با 1800جمعیت 400هزار تا داشتم :):):):)
راستی غارتم هم در روز حدود 5 میل بود[/div][/quote]
:lol::lol:
من دارم میگم که منابع من 16 هست و اگه قابلیت 3x رو فعال کنم در روز چندتا میشه نیزه دار ساخت؟؟؟:?:[/div][/quote]
نمیدونم باید دقیق حساب کنم
سرور 9 را قبلا حساب کردم اگه در روز 3ایکس صف ساخت پر باشه و یه لحظه هم خالی نشه میشه 5000 سرباز ساخت حدودا
البته سرور 9 جایزه بزرگه سرور 16 فکر کنم حدود میشه 20000 ساخت البته دقیق حساب نکردم:ugeek:
چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه
برو برای کوچیک تر از خودن خالی ببند فکر میکنه ما هالوییم..من با600 تا جعیت15 هزار سرباز دارم بچه دو ساله رو نشون بدی دهنش وا میمونه
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.
اسم:مدرسان شریف
فامیل:مدرسان شریف
شهر:مدرسان شریف
نام پدر:مدرسان شریف
نام مادر:مدرسان شریف
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه[/div][/quote]
برو برای کوچیک تر از خودن خالی ببند فکر میکنه ما هالوییم..من با600 تا جعیت15 هزار سرباز دارم بچه دو ساله رو نشون بدی دهنش وا میمونه
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی:mrgreen::twisted:[/div][/quote]
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.:arrow:
چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.
من 9 تا جمعیت دارم 90000 سرباز
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]کاکا علی[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]چقدر شما بچه اید
من سرور 15 با 600 تا جمیعیت 15 هزار تا سرباز دارم دارم میکنمش 20 هزار تا غارتمم بالای 9 میلیونه[/div][/quote]
اگه اینجوریه منم 100هزار تا شوالیه دارم با جمعیت 800تایی:mrgreen::twisted:[/div][/quote]
خب چیه.من100تا جمعیت دارم با 1600 تا سرباز.:arrow:[/div][/quote]
من 9 تا جمعیت دارم 90000 سرباز
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.