اگه واقعن زورم بهش نرسه حذف اکانت میزنم...معمولن تا حالا پیش نیومده از هم اتحادی هامم کمک بخوام:|
اگه دو نفر بیان نصفه شبی خونتون بگیرن دستو پاتو ببندن بهت بگن دوست داریم هرکاری بگی واست میکنیم چیکار میکنی؟(دقت کن دو نفرنا);)
تمام همسایه هامون رو یه شب مهمون میکردم و یه جشن بزرگ راه مینداختم که توی کتابای ناریخ بنویسنش
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mehdi79sis[/b][/div][div]اگر یه روزی عصر پادشاهان رو حذف کنن چیکار میکنی؟[/div][/quote]
تمام همسایه هامون رو یه شب مهمون میکردم و یه جشن بزرگ راه مینداختم که توی کتابای ناریخ بنویسنش:D:D:D:D
تمام همسایه هامون رو یه شب مهمون میکردم و یه جشن بزرگ راه مینداختم که توی کتابای ناریخ بنویسنش
بهترین انجمن
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mehdi79sis[/b][/div][div]اگر یه روزی عصر پادشاهان رو حذف کنن چیکار میکنی؟[/div][/quote]
تمام همسایه هامون رو یه شب مهمون میکردم و یه جشن بزرگ راه مینداختم که توی کتابای ناریخ بنویسنش:D:D:D:D[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اولین کاری که میکردم یه تعارف میزدم به یارو میگمتم تورو خ دا بخور.راه نداره(حالا یدونه بخور) ...
طرفو مجبور میکردم اول بخوره بعد اگه گفت خوش مزست میگمتم باشه بیا بقیه رو هم بخور من واسه خودم میارم
[quote][div][b]شاه قدرت[/b][/div][div]اگه بگن 10 تا سوسک بخوری[/div][/quote]
اولین کاری که میکردم یه تعارف میزدم به یارو میگمتم تورو خ دا بخور.راه نداره(حالا یدونه بخور) ...
طرفو مجبور میکردم اول بخوره بعد اگه گفت خوش مزست میگمتم باشه بیا بقیه رو هم بخور من واسه خودم میارم
نمیخورم
اگه دست و پاتو ببندن به صندلی و جلوت ویدیو کلیپ جاستین بیبر بزارن؟
اینو ج بدین
التماسشون میکردم که 2 تا سیخ داغ فرو بکنن توی چشمم
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]نمیخورم
اگه دست و پاتو ببندن به صندلی و جلوت ویدیو کلیپ جاستین بیبر بزارن؟[/div][/quote]
اینو ج بدین:twisted:[/div][/quote]
التماسشون میکردم که 2 تا سیخ داغ فرو بکنن توی چشمم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.