این بازی به این صورته که یه نفر از نفر بعدی خودش میپرسه که مثلا یه حمله میلیونی بهت بشه چیکار میکنی؟و اونم جوابشو مینویسه و یه سوال دیگه میپرسه
اول خودم
اگر یکی یه تاپیک قدیمی رو بالا بیاره تو چی کار میکنی؟در صورتی که تاپیک خودت هم نمیخوای بیوفته
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
این بازی به این صورته که یه نفر از نفر بعدی خودش میپرسه که مثلا یه حمله میلیونی بهت بشه چیکار میکنی؟و اونم جوابشو مینویسه و یه سوال دیگه میپرسه
اول خودم
اگر یکی یه تاپیک قدیمی رو بالا بیاره تو چی کار میکنی؟در صورتی که تاپیک خودت هم نمیخوای بیوفته:D
اول خودم
اگر یکی یه تاپیک قدیمی رو بالا بیاره تو چی کار میکنی؟در صورتی که تاپیک خودت هم نمیخوای بیوفته
این مطلب در 1392/04/23 21:28:50 نوشته شده است و در 1392/04/23 21:29:35 ویرایش شده است .
خز شده
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]این بازی به این صورته که یه نفر از نفر بعدی خودش میپرسه که مثلا یه حمله میلیونی بهت بشه چیکار میکنی؟و اونم جوابشو مینویسه و یه سوال دیگه میپرسه
اول خودم
اگر یکی یه تاپیک قدیمی رو بالا بیاره تو چی کار میکنی؟در صورتی که تاپیک خودت هم نمیخوای بیوفته:D[/div][/quote]
میرم تو تاپیک خودم اسپم میدم :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اگه فارم شی چیکا میکنی؟؟؟؟
من میگم دوست دارم اما احتمال زیاد چاخانه
اگه بخوان بکشنت چی کار میکنی؟
دوباره شهریور امتحان میدم
اگه یک روز اینترنتت قطع بشه چیکار میکنی؟؟
فکرشم دیوونم میکنه
بگن مجبوری از بالایه ساختمون 1000 طبقه بپری
با خودم چتر نجات میبرم..اگه هیچ وسیله ای هم نداشتم اون کسی که منو مجبور میکردو می انداختم از ساختمان پایین
اگه بگن اکانتت بخاطر هیچی مسدود شده چیکار میکنی؟؟
این مطلب در 1392/04/23 23:00:53 نوشته شده است و در 1392/04/23 23:01:30 ویرایش شده است .
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من میگم دوست دارم اما احتمال زیاد چاخانه :twisted::twisted:
اگه بخوان بکشنت چی کار میکنی؟[/div][/quote]
دوباره شهریور امتحان میدم:lol::lol:
اگه یک روز اینترنتت قطع بشه چیکار میکنی؟؟:lol::lol::oops:[/div][/quote]
فکرشم دیوونم میکنه:(:(:(:(
بگن مجبوری از بالایه ساختمون 1000 طبقه بپری:D[/div][/quote]
با خودم چتر نجات میبرم..اگه هیچ وسیله ای هم نداشتم اون کسی که منو مجبور میکردو می انداختم از ساختمان پایین :lol::lol::twisted:
اگه بگن اکانتت بخاطر هیچی مسدود شده چیکار میکنی؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.