ای بابا دست رو دلم نزار کسی حرفم را باور نمیکنه شده داستانی واسه خودش
اینجا مهم نیست کسی حرفتو باور کنه یا نه مهم اینه که تو راست میگی
اه کاش یه جابود آدم میتونست حرف دلشو به یکی بزنه
کــــــــــــاش این کـــــــــــاش ها کــــــــــاش میشد
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]رضا005[/b][/div][div]ای بابا دست رو دلم نزار کسی حرفم را باور نمیکنه شده داستانی واسه خودش[/div][/quote]
اینجا مهم نیست کسی حرفتو باور کنه یا نه مهم اینه که تو راست میگی[/div][/quote]
اه کاش یه جابود آدم میتونست حرف دلشو به یکی بزنه :|[/div][/quote]
کاش یه آدم با جنبه بود میفهمید چی میگم ولی خب نیست یا هست ما پیداش نکردیم ولی خب دم خیلی پره
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]رضا005[/b][/div][div]ای بابا دست رو دلم نزار کسی حرفم را باور نمیکنه شده داستانی واسه خودش[/div][/quote]
کــــــــــــاش این کـــــــــــاش ها کــــــــــاش میشد[/div][/quote]
کاش یه آدم با جنبه بود میفهمید چی میگم ولی خب نیست یا هست ما پیداش نکردیم ولی خب دم خیلی پره
ای کاش دستای ما تو دستای هم بود/دنیا رو میگرفتیم طی چند روز / کسی با نقاب سیاه دیگه دنبالت نبود، امشب/دل من گرفته بدجور/اومده خم رو ابروم (یاد اون آهنگ رضا پیشرو افتادم)
inera@att.net
[quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]رضا005[/b][/div][div]ای بابا دست رو دلم نزار کسی حرفم را باور نمیکنه شده داستانی واسه خودش[/div][/quote]
کــــــــــــاش این کـــــــــــاش ها کــــــــــاش میشد[/div][/quote]
کاش یه آدم با جنبه بود میفهمید چی میگم ولی خب نیست یا هست ما پیداش نکردیم ولی خب دم خیلی پره[/div][/quote]
ای کاش دستای ما تو دستای هم بود/دنیا رو میگرفتیم طی چند روز / کسی با نقاب سیاه دیگه دنبالت نبود، امشب/دل من گرفته بدجور/اومده خم رو ابروم
;) (یاد اون آهنگ رضا پیشرو افتادم)
هیچی بابا یه نفر اومد یه متنیو داد بهم گفت بزارش تو انجمن خودم نمیتونم ازمم خواهش کرد در مورد سرور 10بود منم متنشو خوندم دیدم چیز بدی ننوشته گذاشتمش تو انجمن فردا اومدم دیدم مسدودم از مدیر پرسیدم گفت آره همینی که نامشو عمومی کردی مستقیم از طرف تیم مدیریت مسدودشدی
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]چندوقت نبودم نمیدونم قضیه از چه قراره؟؟؟[/div][/quote]
هیچی بابا یه نفر اومد یه متنیو داد بهم گفت بزارش تو انجمن خودم نمیتونم ازمم خواهش کرد در مورد سرور 10بود منم متنشو خوندم دیدم چیز بدی ننوشته گذاشتمش تو انجمن فردا اومدم دیدم مسدودم از مدیر پرسیدم گفت آره همینی که نامشو عمومی کردی مستقیم از طرف تیم مدیریت مسدودشدی:|:|:|
اگه خودش خواسته بود حتما باید یه پیامی در این موردازش داشته باشی ثابت بشه ..نکنه از روش های جدید تروره ما خبرنداریم!؟...بی خیال ...بذار یه چیزی واسه این تاپیک تعریف کنم ...یه شب با یکی از کاربرای انجمن مشکل پیدا کردم یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم ج ندادم ولی با خودم گفتم امیدوارم مسدود بشی فردا صبح که اومدم دیدم بعد از رفتن من بایکی دیگه دعواش شده مسدود شده ..،،شاید اصلا ربطی نداشت ولی هنوزم از چیزی که واسش خواستم پشیمونم.
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
اگه خودش خواسته بود حتما باید یه پیامی در این موردازش داشته باشی ثابت بشه ..نکنه از روش های جدید تروره ما خبرنداریم!؟...بی خیال ...بذار یه چیزی واسه این تاپیک تعریف کنم ...یه شب با یکی از کاربرای انجمن مشکل پیدا کردم یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم ج ندادم ولی با خودم گفتم امیدوارم مسدود بشی فردا صبح که اومدم دیدم بعد از رفتن من بایکی دیگه دعواش شده مسدود شده ..،،شاید اصلا ربطی نداشت ولی هنوزم از چیزی که واسش خواستم پشیمونم.
اول از خودم شروع میکنم تو اس 13 که بازی میکردم حدود 80 تومن پول عیدی جمع کرده بودم و تو حسابم بود (البته به نام بابام) وقتی فهمیدم دیر شروع کردمو همه ازم جلو ان به امید کسب جایزه و دوباره رسیدن به این پول ها همینطور سه تومن سه تومن خرج کردم تا اینکه یه روز رفتم 40 تا سکه دیگه بخرم که دیدم نوشته موجودی حساب شما کافی نمیباشد ... باورم نمیشد... با خودم میگفتم من کی اینهمه پولو خرج کردم؟
حالا به پدر و مادرم چی بگم؟ ... این روز گذشت تا اینکه چند وقت پیش میخواستیم بریم تهران و پدرم گفت که باید از پولای خودت استفاده کنی و از مامانت پولی نگیری ... اره اونجا بود که فهمیدند من پولامو خرج کردم البته چیزی بهم نگفتن ولی خودم واقعا ناراحت شدم و هرچی حرف بود به این اعتیاد به بازی زدم
بچه ها حواستونو جمع کنین که به روزگار من دچار نشین
avalan ke khili eshtebah kardi 3000 toman 3000 toman kharidi
ya seke nakharin ya 30000 bekharin
pandi bod az man :l
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]اول از خودم شروع میکنم تو اس 13 که بازی میکردم حدود 80 تومن پول عیدی جمع کرده بودم و تو حسابم بود (البته به نام بابام) وقتی فهمیدم دیر شروع کردمو همه ازم جلو ان به امید کسب جایزه و دوباره رسیدن به این پول ها همینطور سه تومن سه تومن خرج کردم تا اینکه یه روز رفتم 40 تا سکه دیگه بخرم که دیدم نوشته موجودی حساب شما کافی نمیباشد ... باورم نمیشد... با خودم میگفتم من کی اینهمه پولو خرج کردم؟
حالا به پدر و مادرم چی بگم؟ ... این روز گذشت تا اینکه چند وقت پیش میخواستیم بریم تهران و پدرم گفت که باید از پولای خودت استفاده کنی و از مامانت پولی نگیری ... اره اونجا بود که فهمیدند من پولامو خرج کردم البته چیزی بهم نگفتن ولی خودم واقعا ناراحت شدم و هرچی حرف بود به این اعتیاد به بازی زدم
بچه ها حواستونو جمع کنین که به روزگار من دچار نشین[/div][/quote]
avalan ke khili eshtebah kardi 3000 toman 3000 toman kharidi
ya seke nakharin ya 30000 bekharin
pandi bod az man :l
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.