هر چه میخواهد دل تنگت بگو
هدف این تاپیک اینه که خودتو خالی کنی پس نریز تو خودت که افسرده میشی
واسه من مسئله عاشقی انجمنم جاش نیست
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]هر چه میخواهد دل تنگت بگو
هدف این تاپیک اینه که خودتو خالی کنی پس نریز تو خودت که افسرده میشی[/div][/quote]
چقدر انجمن عاشق داره... داداش گلم بزار یه چیزی رو بهت بگم اگه ولت گرده اگر دوست داشت ولت نمیکرد اینو مطمئن باش و کسی رو که دوست نداره رو نباید دوست داشتهن باشی دختر اونقدر هست که خودتم گیج میشی کدومو انتخاب کنی منم مثل خودت بودم اونقدر تو خودم ریختم که افسرده شدم تا امروز که یکی یه همچین حرفی بهم زد
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]هر چه میخواهد دل تنگت بگو
هدف این تاپیک اینه که خودتو خالی کنی پس نریز تو خودت که افسرده میشی[/div][/quote]
واسه من مسئله عاشقی انجمنم جاش نیست[/div][/quote]
چقدر انجمن عاشق داره... داداش گلم بزار یه چیزی رو بهت بگم اگه ولت گرده اگر دوست داشت ولت نمیکرد اینو مطمئن باش و کسی رو که دوست نداره رو نباید دوست داشتهن باشی دختر اونقدر هست که خودتم گیج میشی کدومو انتخاب کنی منم مثل خودت بودم اونقدر تو خودم ریختم که افسرده شدم تا امروز که یکی یه همچین حرفی بهم زد
ممنون بیدارم کردی
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]هر چه میخواهد دل تنگت بگو
واسه من مسئله عاشقی انجمنم جاش نیست[/div][/quote]
چقدر انجمن عاشق داره... داداش گلم بزار یه چیزی رو بهت بگم اگه ولت گرده اگر دوست داشت ولت نمیکرد اینو مطمئن باش و کسی رو که دوست نداره رو نباید دوست داشتهن باشی دختر اونقدر هست که خودتم گیج میشی کدومو انتخاب کنی منم مثل خودت بودم اونقدر تو خودم ریختم که افسرده شدم تا امروز که یکی یه همچین حرفی بهم زد[/div][/quote]
ممنون بیدارم کردی
اگه بخوام خودمو خالی کنم کل انجمن که هیچ اصلا کل اینترنت هم واسش کمه
پس ترجیح میدم چیزی نگم
درضمن جنگل فقط دیدنی نیست خوردنی هم هست
ما یه جنگل چوب رفاقت خوردیم
این مطلب در 1392/04/23 22:32:02 نوشته شده است و در 1392/04/23 22:32:23 ویرایش شده است .
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
اگه بخوام خودمو خالی کنم کل انجمن که هیچ اصلا کل اینترنت هم واسش کمه
پس ترجیح میدم چیزی نگم
درضمن جنگل فقط دیدنی نیست خوردنی هم هست
ما یه جنگل چوب رفاقت خوردیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.