بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div]دیگه 40 تا سکه که دیگه گلد ساپورت نمیخواد که ... :oops:[/div][/quote]
40 تا 40 تا جمع گردد سرور قهرمانان نفر اول شود
سرکارت گذاشته بابا رتبه 2 هجوم هفته پیش و 5 این هفته رو داره مواظب باش خودتو فارم نکنه
دیشب که از لردز کلوب رفتم 3 تا از مدیرهای لردز بهم جاسوسی زدند حتی یه دونه از جاسوس هاشون هم برنگشت
فکر نمی کردن من محافظ جاسوس دارم
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]king[/b][/div][div]سرکارت گذاشته بابا رتبه 2 هجوم هفته پیش و 5 این هفته رو داره مواظب باش خودتو فارم نکنه:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
دیشب که از لردز کلوب رفتم 3 تا از مدیرهای لردز بهم جاسوسی زدند حتی یه دونه از جاسوس هاشون هم برنگشت :lol:
فکر نمی کردن من محافظ جاسوس دارم :lol:
من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی
نفر 40 بازی را فارم کردم حذف اکانت کرد
دمت گرم افشین خیلی مردی به خدا رفتم دیدم حذف اکانت کرده
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
نفر 40 بازی را فارم کردم حذف اکانت کرد :lol::lol:[/div][/quote]
دمت گرم افشین خیلی مردی به خدا رفتم دیدم حذف اکانت کرده 8-)
من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی
نفر 40 بازی را فارم کردم حذف اکانت کرد
دمت گرم افشین خیلی مردی به خدا رفتم دیدم حذف اکانت کرده
آره میدونم من خیلی مردم
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
دمت گرم افشین خیلی مردی به خدا رفتم دیدم حذف اکانت کرده 8-)[/div][/quote]
آره میدونم من خیلی مردم :lol:
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
آره میدونم من خیلی مردم :lol:[/div][/quote]
داداش کاره منو راه نمیندازی؟؟:cry::cry:بابا مجبورم حذف کنم اخه دلت میاد؟:cry:
منو کم اذیت کننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ، تو رتبه 5 هجومو داری چند روز پیش توی نبرد افکار بردمت جگرم حال اومد ، مدال غارت هفته ی بعد مال من میشه قول میدم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
آره میدونم من خیلی مردم :lol:[/div][/quote]
داداش کاره منو راه نمیندازی؟؟:cry::cry:بابا مجبورم حذف کنم اخه دلت میاد؟:cry:[/div][/quote]
منو کم اذیت کننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ، تو رتبه 5 هجومو داری :twisted: چند روز پیش توی نبرد افکار بردمت جگرم حال اومد ، مدال غارت هفته ی بعد مال من میشه قول میدم :lol:
منو کم اذیت کننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ، تو رتبه 5 هجومو داری چند روز پیش توی نبرد افکار بردمت جگرم حال اومد ، مدال غارت هفته ی بعد مال من میشه قول میدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.