من رتبم 300 گلد ساپورت بنظرتون گیرم نمیاد یعنی؟؟حتما باید 100 باشم؟
البته یکی از همر های خوبه سرور رو داره اوشون و کلا گلد ساپورتش بشید پشیمون نمیشید کلید طلایی رو شاخشه
یک همر 5 تای دارم 4 تا شمشیر 1 شوالیه
تو این هفته 2 نفر توپول فارم کردم خیلی ضعیف شدم
i knew you were trouble
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من رتبم 300 گلد ساپورت بنظرتون گیرم نمیاد یعنی؟؟حتما باید 100 باشم؟[/div][/quote]
البته یکی از همر های خوبه سرور رو داره اوشون و کلا گلد ساپورتش بشید پشیمون نمیشید کلید طلایی رو شاخشه:lol:[/div][/quote]
یک همر 5 تای دارم 4 تا شمشیر 1 شوالیه:lol::lol:
تو این هفته 2 نفر توپول فارم کردم خیلی ضعیف شدم :lol::lol:
من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی
نفر 40 بازی را فارم کردم حذف اکانت کرد
بیا کسی که منو فارم کرده رو بزن گناه دارم
i knew you were trouble
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
نفر 40 بازی را فارم کردم حذف اکانت کرد :lol::lol:[/div][/quote]
بیا کسی که منو فارم کرده رو بزن گناه دارم:cry::cry::cry:
اسم بده جنازه تحویل بگیر
فقط خرجش 10 تا متخصص هست
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
بیا کسی که منو فارم کرده رو بزن گناه دارم:cry::cry::cry:[/div][/quote]
اسم بده جنازه تحویل بگیر :lol:
فقط خرجش 10 تا متخصص هست
اسم بده جنازه تحویل بگیر
فقط خرجش 10 تا متخصص هست
متخصص ندارم اما دونه دونه تحویلت میدم اخه نه که فارمم منابع واسم نمیمونه قبوله؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من خودم گلد ساپورت خودمم ، 10 هزار خرج کردم رتبه زیر 250 ارتش نابود نشدنی :lol:
بیا کسی که منو فارم کرده رو بزن گناه دارم:cry::cry::cry:[/div][/quote]
اسم بده جنازه تحویل بگیر :lol:
فقط خرجش 10 تا متخصص هست [/div][/quote]
متخصص ندارم اما دونه دونه تحویلت میدم اخه نه که فارمم منابع واسم نمیمونه قبوله؟:cry::cry:
سرکارت گذاشته بابا رتبه 2 هجوم هفته پیش و 5 این هفته رو داره مواظب باش خودتو فارم نکنه
دروغ میگهکلا 50 تا سرباز دارم که الان دوباره غارتگرم میاد سربازارو میکشه منابعو میبره
i knew you were trouble
[quote][div][b]king[/b][/div][div]سرکارت گذاشته بابا رتبه 2 هجوم هفته پیش و 5 این هفته رو داره مواظب باش خودتو فارم نکنه:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
دروغ میگه:cry::cry::cry::cry:کلا 50 تا سرباز دارم که الان دوباره غارتگرم میاد سربازارو میکشه منابعو میبره:cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.