یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10
افشین و شاهین شمالی کیه؟؟
شاهین شمالی اسم اکانته رهام توی سرور 15 و افشین هم که پلیرش هست
ماشلله سر به سرش نمیذارم منم فارمم میگم متخصص بهت میدم کمکم کن
i knew you were trouble
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید[/div][/quote]
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10 [/div][/quote]
افشین و شاهین شمالی کیه؟؟[/div][/quote]
شاهین شمالی اسم اکانته رهام توی سرور 15 و افشین هم که پلیرش هست [/div][/quote]
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید[/div][/quote]
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10 [/div][/quote]
ماشلله سر به سرش نمیذارم منم فارمم میگم متخصص بهت میدم کمکم کن[/div][/quote]
بهت پیام دادم چرا از لردز کلوب رفتی اصلا جوابمم ندادی دوست خوبم ،
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید[/div][/quote]
ماشلله سر به سرش نمیذارم منم فارمم میگم متخصص بهت میدم کمکم کن[/div][/quote]
بهت پیام دادم چرا از لردز کلوب رفتی اصلا جوابمم ندادی دوست خوبم ، [/div][/quote]
داداش منظورت منم؟؟من که هیچ تو لردز نبودم
دوستان تو S13 اسم یه نفر رو می دم هر کی 17 تا شهرش رو فارم کرد 30تا متخصص بهش می دم .
داداش این همه دستو دلبازی نکن
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان تو S13 اسم یه نفر رو می دم هر کی 17 تا شهرش رو فارم کرد 30تا متخصص بهش می دم .[/div][/quote]
دوستان تو S13 اسم یه نفر رو می دم هر کی 17 تا شهرش رو فارم کرد 30تا متخصص بهش می دم .
50تا خوبه فقط 5 تا شهر اولش
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]دوستان تو S13 اسم یه نفر رو می دم هر کی 17 تا شهرش رو فارم کرد 30تا متخصص بهش می دم .[/div][/quote]
داداش این همه دستو دلبازی نکن[/div][/quote]
50تا خوبه فقط 5 تا شهر اولش
همش 30 تا
دوستان من میگم کیفیتو بالا نبرید بجاش قصر و دیوارو 20 کنید دانش هم 30 کنید نیرو بزنید
این یه نظره من تازه واردم خیلی وارد نیستم
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
همش 30 تا:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
دوستان من میگم کیفیتو بالا نبرید بجاش قصر و دیوارو 20 کنید دانش هم 30 کنید نیرو بزنید:ugeek:
این یه نظره من تازه واردم خیلی وارد نیستم :geek:
همش 30 تا
دوستان من میگم کیفیتو بالا نبرید بجاش قصر و دیوارو 20 کنید دانش هم 30 کنید نیرو بزنید
داداش اگه 30 تا متخصص کمه بده من می خوام
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div]همش 30 تا:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
دوستان من میگم کیفیتو بالا نبرید بجاش قصر و دیوارو 20 کنید دانش هم 30 کنید نیرو بزنید:ugeek:
این یه نظره من تازه واردم خیلی وارد نیستم :geek:[/div][/quote]
همش 30 تا
یه نیگا به سابقم بینداز بعدش بیا بگو
خب من قبلا تو اس 6بازی میکردم خیلی راحت 200تا میساختم ولی خیلی وقته بازی نکردم
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div]همش 30 تا:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
این یه نظره من تازه واردم خیلی وارد نیستم :geek:[/div][/quote]
داداش اگه 30 تا متخصص کمه بده من می خوام [/div][/quote]
یه نیگا به سابقم بینداز بعدش بیا بگو :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
خب من قبلا تو اس 6بازی میکردم خیلی راحت 200تا میساختم ولی خیلی وقته بازی نکردم :cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.