توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص
اینهمه قدرت داری من نمیدونستم؟بیا کسی که منو هم فارم کرده بزن بهت متخصص میدم باشه؟؟منابع هم بخوای بهت میدم
دروغ نگو تو که فارم نیستی
فارمم باور نمیکنی؟؟؟؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص[/div][/quote]
اینهمه قدرت داری من نمیدونستم؟:shock::shock::shock:بیا کسی که منو هم فارم کرده بزن بهت متخصص میدم باشه؟؟منابع هم بخوای بهت میدم[/div][/quote]
دروغ نگو تو که فارم نیستی:x[/div][/quote]
فارمم باور نمیکنی؟؟؟؟
توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص
اینهمه قدرت داری من نمیدونستم؟بیا کسی که منو هم فارم کرده بزن بهت متخصص میدم باشه؟؟منابع هم بخوای بهت میدم
باشه داداش من هستم اسمشو شخصی پیام بده در حد توان باشه فارمه
داداش دروغ میگه بابا رتبه هجومیش 5 تقریبا هم جمعیته منه
elcabo این قدر مردم رو سر کار نذار
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص[/div][/quote]
اینهمه قدرت داری من نمیدونستم؟:shock::shock::shock:بیا کسی که منو هم فارم کرده بزن بهت متخصص میدم باشه؟؟منابع هم بخوای بهت میدم[/div][/quote]
باشه داداش من هستم اسمشو شخصی پیام بده در حد توان باشه فارمه[/div][/quote]
elcabo این قدر مردم رو سر کار نذار:lol:
فدات داداشم مرسی
i knew you were trouble
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص[/div][/quote]
فدات داداشم مرسی
elcabo این قدر مردم رو سر کار نذار
5 فقط یه عدده بابا مهم اینه من فارمم
i knew you were trouble
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص[/div][/quote]
elcabo این قدر مردم رو سر کار نذار:lol:[/div][/quote]
5 فقط یه عدده بابا مهم اینه من فارمم
دروغ نگو تو که فارم نیستی
فارمم باور نمیکنی؟؟؟؟
تو بازی بهت پیام دادم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]توی ربع اول بازی باید تعداد بره بالا چون تعداد خیلی مهم تره بعدش میتونی روی سطحشون کار کنی در حال حاضر بهترین راه اینه که یکی یا دو تا از حملات را جاخالی بدی و یکی از حملات را به کلی دیوار کنی ، البته اسم طرف را برام بفرست فارم شدش را تحویل بگیر که خرج این کار = 5 متخصص[/div][/quote]
دروغ نگو تو که فارم نیستی:x[/div][/quote]
فارمم باور نمیکنی؟؟؟؟[/div][/quote]
تو بازی بهت پیام دادم
یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید[/div][/quote]
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10
افشین و شاهین شمالی کیه؟؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید[/div][/quote]
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10 [/div][/quote]
شاهین شمالی اسم اکانته رهام توی سرور 15 و افشین هم که پلیرش هست
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]یکم از anofel dاد بگیرید نامه داده که اسمشو بگم واسم بزنش یاد بگیرید[/div][/quote]
اینقدر سر به سر افشین و شاهین شمالی نزارید واقعا زد دشمن منو له کرد ؛ تا دیروز که 15هزار شمشیرزن داشت امروز را نمیدونم ، عشقه مداله مطمئن باشید فردا خودش را میکشه تا بیاد توی تاپ 10 [/div][/quote]
افشین و شاهین شمالی کیه؟؟[/div][/quote]
شاهین شمالی اسم اکانته رهام توی سرور 15 و افشین هم که پلیرش هست
با تشکر از همهی نظر ها بدون اتلاف وقت برید شبیه ساز جنگ و ان جا انواع سطح ها و انواع تعداد سرباز ها رو امتحان کنید متوجه خواهید شد که تعداد خیلی مهمتره در حد 99 در صد تعداد مهم هست یه در صد سطح بین تعداد نیزه دار برای دفاع از همه بهتره دیوار هم نداشتی مهم نیست اون برای نبرد مهمه نه غارت
با تشکر از همهی نظر ها بدون اتلاف وقت برید شبیه ساز جنگ و ان جا انواع سطح ها و انواع تعداد سرباز ها رو امتحان کنید متوجه خواهید شد که تعداد خیلی مهمتره در حد 99 در صد تعداد مهم هست یه در صد سطح بین تعداد نیزه دار برای دفاع از همه بهتره :lol::lol::lol::lol::lol: دیوار هم نداشتی مهم نیست اون برای نبرد مهمه نه غارت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.