bingo55521
واسه منم مهم نیست شما بازی کنی یا نکنی یا چه اتفاقی برات افتاده..واسه عصرپادشاهانم فکر نمیکنم مهم باشه.
در هر صورت منتظر جوابی کارشناسم.
کلاً شما چشم بسته فقط دفاع میکنی ضعف از امنیت سرور و باگای توی بازی میباشه
شاید رفتن یکی از بازی شما رو ناراحت نکنه ولی منی که خیلی دوست دارم تو جمع بزرگا با هوش بالایی که دارند رقابت کنم خیلی ناراحتم میکنه برای منم بازی تو جمع یه عده کم هوش کسل کنندست
بخاطر همین کارای عصر پادشاهان بود که حسین اورمزد رفت حیف این بازیکنای بزرگ همه میرن امیدوارم تو سرور قهرمانان بیان
امیدوارم عصر پادشاهان هرکسی رو که رفته بهش ایمیل بدند و عذرخواهی کنند و برشون گردونند مخصوصاً حسین اورمزد .... واقعاً حیف که رفت
این مطلب در 1391/09/09 19:28:42 نوشته شده است و در 1391/09/09 20:02:57 ویرایش شده است .
"یک اشتباه معلم بزرگی است؛ از دو اشتباه یکی اش اضافی است"
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]واسه منم مهم نیست شما بازی کنی یا نکنی یا چه اتفاقی برات افتاده..واسه عصرپادشاهانم فکر نمیکنم مهم باشه.
در هر صورت منتظر جوابی کارشناسم.:mrgreen:[/div][/quote]
کلاً شما چشم بسته فقط دفاع میکنی ضعف از امنیت سرور و باگای توی بازی میباشه
شاید رفتن یکی از بازی شما رو ناراحت نکنه ولی منی که خیلی دوست دارم تو جمع بزرگا با هوش بالایی که دارند رقابت کنم خیلی ناراحتم میکنه برای منم بازی تو جمع یه عده کم هوش کسل کنندست
بخاطر همین کارای عصر پادشاهان بود که حسین اورمزد رفت حیف این بازیکنای بزرگ همه میرن امیدوارم تو سرور قهرمانان بیان
امیدوارم عصر پادشاهان هرکسی رو که رفته بهش ایمیل بدند و عذرخواهی کنند و برشون گردونند مخصوصاً حسین اورمزد .... واقعاً حیف که رفت