bingo55521
شما یه اکانت با سکه بده به من من واست میکنم.
خوب اگه ایمیل ه ک شده باشه صد در صد یارو دشمنی داشته.اگه فرض کنیم دشمنش از اتحاد مقابل فقط 30 نفرو جمع کنه و پسورد رو به اونا هم بده و سر یک وقت با برنامه ریزی وارد میشن و این کارو میکنن.
یه احتمال دیگه که عدد ها فوتوشاپ باشه هست.اگه میشه تعداد عکس های بیشتری از تاریخچه سکه ها بزارید منظورم صفحات دیگشه.چون متمعنن موضوع سر 39 تا سکه نیست.همه عکسارو بزارید تا مسولینم جواب بدن.
دوست عزیز شما میگی یه اکانت با سکه بهت بدیم که این موضوع رو ثابت کنی!
بزارید خیلی ساده بگم تا همه بدونید شما فکر کنید 9 تا شهر دارید و برای هر شهر یه Tab توی مرورگرتون بازکردید و توی همشونم وارد قسمت قابلیت های ویژه شدید و روی تمدید نقشه بزرگ کلیک کردید فقط باید حالا گزینه تایید رو بزنید بنظرتون میشه با دست فقط در عرض 1 ثانیه روی تموم Tab ها رفت و گزینه تایید رو زد؟!
"یک اشتباه معلم بزرگی است؛ از دو اشتباه یکی اش اضافی است"
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شما یه اکانت با سکه بده به من من واست میکنم.
خوب اگه ایمیل ه ک شده باشه صد در صد یارو دشمنی داشته.اگه فرض کنیم دشمنش از اتحاد مقابل فقط 30 نفرو جمع کنه و پسورد رو به اونا هم بده و سر یک وقت با برنامه ریزی وارد میشن و این کارو میکنن.
یه احتمال دیگه که عدد ها فوتوشاپ باشه هست.اگه میشه تعداد عکس های بیشتری از تاریخچه سکه ها بزارید منظورم صفحات دیگشه.چون متمعنن موضوع سر 39 تا سکه نیست.همه عکسارو بزارید تا مسولینم جواب بدن.[/div][/quote]
دوست عزیز شما میگی یه اکانت با سکه بهت بدیم که این موضوع رو ثابت کنی!
بزارید خیلی ساده بگم تا همه بدونید شما فکر کنید 9 تا شهر دارید و برای هر شهر یه Tab توی مرورگرتون بازکردید و توی همشونم وارد قسمت قابلیت های ویژه شدید و روی تمدید نقشه بزرگ کلیک کردید فقط باید حالا گزینه تایید رو بزنید بنظرتون میشه با دست فقط در عرض 1 ثانیه روی تموم Tab ها رفت و گزینه تایید رو زد؟!