hossein shabaniخوب دیگه بحث پادشاهان تموم
میمونه موضوع تایپیک
خب دیگه چی بگیم ماک ه نظرمونو گفتیم نظر ما هم که باد هواست
خدا کنه این دفعه به حرف ما حرفه ای ها گوش بدن
...............
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/04/10 13:48:53
خب دیگه چی بگیم ماک ه نظرمونو گفتیم نظر ما هم که باد هواست خدا کنه این دفعه به حرف ما حرفه ای ها گوش بدن ...............
|
|
1392/04/10 14:00:51
ی بار خواستیم ی نظری بدیما اگه مهدی گذاشت من کلی عرض کردم ـــــــــــــــ
--??!؟؟-- ---♦7♦--- ـــــــــــــــ |
|
1392/04/10 14:24:42
تایپیک جواب نداره حذف کنم؟؟؟
hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/04/10 22:15:03
یعنی خجالت نمیکشید؟
یعنی واقعا نمیخواهید از اسپم دست بردارید ؟؟ واقعا متاسفم گفتم الان کارشناس جواب داده همه هم دارند دفاع میکنند نگو دارند چرت و پرت مینویسند؟ به شما چه ربطی داره نوشته 4 نصف شب یا صبح؟؟ آقای امین 7 نحسین بزارش فیلن یعنی چی؟ واقعا که اون وقت میخوان انجمن پیشرفت کنه اون وقت میخوان مولتی هاشون باز شه نمیدونم چی بگم به خدا hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/04/11 12:19:36
فکر کنم سوالت خیلی سخت بود حسین جان کارشناس انگار داره فکر میکنه
دیگه ازین سوالای سخت نپرس برادر ملتو تو زحمت میندازی واسه تو انجمن اومدن هم باید ف ی ل ت ر ش ک ن بزنیم من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی |
1392/04/11 13:13:28
- زمان آرشیو شدن گنجینه در سرور 9 چهار روز می باشد. - در ضمن قرار نیست که همیشه دورترین حالت را در نظر بگیرند و در ضمن قرار نیست یک نفر مالک کتیبه را نابود کند. مالک کتیبه اگر 50 شهر هم داشته باشد، در سرور بیش از 3 هزار نفر بازیکن فعال هست و قاعدتا با یک کار تیمی به راحتی می توان کتیبه را تسخیر و یا نگهداری کرد. ضمنا جای تشکر داره از آقای شعبانی که تمام تلاششو کرد که تاپیک به اسپم تبدیل نشه که البته جواب نداد و هنوز هم دوستانی هستند - هر چند قدیمی- که قوانین رو رعایت نمیکنن و ناچاریم باهاشون برخورد کنیم. احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1392/04/11 13:18:05
چیزه بدی گفتم؟ من گفتم ن حسین بزارش فیلن شاید یکی اومد ج داد..نمیدونم والا چی گفتم ک همتون یهویی این حرفارو میزنید.. میشه بهم بگین؟ ـــــــــــــــ
--??!؟؟-- ---♦7♦--- ـــــــــــــــ |
|
1392/04/11 13:46:32
ممنون که 1 روز اضافه کردید
ولی کاشکی بیشتر میشد به قول یکی از دوستان 4 روز هم برادر 3 روزه hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/04/11 13:50:31
این که گفتی از کدوم ریاضی دان بزرگ اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1392/04/11 13:57:53
با مدیر مخالفم
بله ما 3هزار بازیکن فعال داریم ولی از این 3هزار نفر چندنفر به کتیبه اتک میدن؟؟ وحالا چند نفر برای بازی کن دف میدن؟ خب بعضی از اتحادا میان برنامه ریزی میکنن که ما میخوایم بازی کن xکه کتیبه داررو بزنیم همین اتحاد ماداگاسکاری که تو سرور 10 خودم عضوش بودم بعد از افتادن کتیبه دست هیوا کردمن اصلا دستور حمله نداد مگر آخر که هیچ کسی حمله ای نزد خب حالا اتحاد ماداگاسکار واقعا اتحاد بزرگی بود و اگه میتونست بیشتر شهرای هیوا رو خودش صفر میکرد ولی طی پیامای عمومی گفته شد که چرا ما اول بزنیم بعدش اتحادای دیگه برن مرده خوری؟و دستور داده شد که کسی نزنه خب حالا حساب کنید چندین اتحاد دیگه این کارو کرده باشن اونوقت بازم یه بازی کن با 90یا 80شهر کتیبرو آرشیو نمیکنه ؟ خیلی از بازی کنا که اصلا باهیوا حرف نزده بودن بهش دف دادن من خودم کل نیروهامو بهش دف دادم به نظر من باسه جایزه بزرگ باید زمان آرشیو بیشتر بشه ...............
|
منوی کاربری
|
||