ولی این موضوع خیلی وقته که فکر منو مشغول کرده باید این موضوع حل شه
شایدم ما اشتباه میکنیم
کارشناس که رفت
کارشناس چرا انقدر کم آن میشه؟
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]مرسی حنان که اومدی و خوندی و نظر دادی
ولی این موضوع خیلی وقته که فکر منو مشغول کرده باید این موضوع حل شه
شایدم ما اشتباه میکنیم;)
کارشناس که رفت
[/div][/quote]
کارشناس چرا انقدر کم آن میشه؟
منم زیادی فکر کردم بعد مامانم لامپو یهو روشن کرد فهمیدم قضیه چیه
داداشی کتیبه باید 72 ساعت تو خزانه یک شهر باشه تا ارشیو شه
داداش مشکل همینجاست این تایم باید کم یا اضافه شه مثلا سوپر اکسپرس بشه 2 روز اکسپرس 3 روز کلاسیک 4 روز جایزه بزرگ 5 روز
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]منم زیادی فکر کردم بعد مامانم لامپو یهو روشن کرد فهمیدم قضیه چیه:shock::idea::idea::idea::idea::idea:
داداشی کتیبه باید 72 ساعت تو خزانه یک شهر باشه تا ارشیو شه[/div][/quote]
داداش مشکل همینجاست این تایم باید کم یا اضافه شه مثلا سوپر اکسپرس بشه 2 روز اکسپرس 3 روز کلاسیک 4 روز جایزه بزرگ 5 روز
جایزه بزرگ 10 روز دیگه کسی نمیتونه چیزی آرشیو کنه
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]منم زیادی فکر کردم بعد مامانم لامپو یهو روشن کرد فهمیدم قضیه چیه:shock::idea::idea::idea::idea::idea:
داداش مشکل همینجاست این تایم باید کم یا اضافه شه مثلا سوپر اکسپرس بشه 2 روز اکسپرس 3 روز کلاسیک 4 روز جایزه بزرگ 5 روز [/div][/quote]
جایزه بزرگ 10 روز :P:P:Pدیگه کسی نمیتونه چیزی آرشیو کنه :lol:
جایزه بزرگ 10 روز دیگه کسی نمیتونه چیزی آرشیو کنه
چرا نتونه 30 روزم باشه وقتی نیرو داری نمیتونن بزنن
مطما باش سرور
9
پادشاهان ارشیو کرده
این مطلب در 1392/04/10 13:30:10 نوشته شده است و در 1392/04/10 13:30:35 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]منم زیادی فکر کردم بعد مامانم لامپو یهو روشن کرد فهمیدم قضیه چیه:shock::idea::idea::idea::idea::idea:
داداش مشکل همینجاست این تایم باید کم یا اضافه شه مثلا سوپر اکسپرس بشه 2 روز اکسپرس 3 روز کلاسیک 4 روز جایزه بزرگ 5 روز [/div][/quote]
جایزه بزرگ 10 روز :P:P:Pدیگه کسی نمیتونه چیزی آرشیو کنه :lol:[/div][/quote]
چرا نتونه 30 روزم باشه وقتی نیرو داری نمیتونن بزنن
مطما باش سرور
9
پادشاهان ارشیو کرده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.