راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها
نه بابا!این که خیلی بزرگه
خب من گفتم داداش کوچیکم ولی نگفتم که کلا کوچیکه
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......[/div][/quote]
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها[/div][/quote]
نه بابا!این که خیلی بزرگه [/div][/quote]
خب من گفتم داداش کوچیکم ولی نگفتم که کلا کوچیکه:lol::lol::lol:
راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها
نه بابا!این که خیلی بزرگه
خب من گفتم داداش کوچیکم ولی نگفتم که کلا کوچیکه
آخه همچین گفتی فک کردم 6 سالشه
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......[/div][/quote]
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها[/div][/quote]
نه بابا!این که خیلی بزرگه [/div][/quote]
خب من گفتم داداش کوچیکم ولی نگفتم که کلا کوچیکه:lol::lol::lol:[/div][/quote]
آخه همچین گفتی فک کردم 6 سالشه :lol:
مگه شما بزرگتر نیستید...اقتدارتون تو خونه کجارفته....
اقتدار ما مثل پرچم غرب وحشی پاره پورس بابا
این بچه کوگولو آ اقتدار دست خودشونه بچه کوچیک تر از خودت تو خانواده نداری؟
هر وقت دعوا میکنیم اول کوچیکه میره رجز میخونه توجه کردید؟
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مگه شما بزرگتر نیستید...اقتدارتون تو خونه کجارفته....[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
اقتدار ما مثل پرچم غرب وحشی پاره پورس بابا :mrgreen:
این بچه کوگولو آ اقتدار دست خودشونه :mrgreen: بچه کوچیک تر از خودت تو خانواده نداری؟
هر وقت دعوا میکنیم اول کوچیکه میره رجز میخونه توجه کردید؟:geek:
چرا دیدم اتفاقا به رایانه هم وارده ولی گاهی وقتا کوچیک ترا یه کارایی میکنن هرچی هم بگی درستش این نیست تاوقتی سرشون به سنگ نخوره توجه نمیکنن ولی بلخره وقتی بزرگتری باید یه جاهایی رو حرفت حساب بشه
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مگه شما بزرگتر نیستید...اقتدارتون تو خونه کجارفته....[/div][/quote]
این بچه کوگولو آ اقتدار دست خودشونه :mrgreen: بچه کوچیک تر از خودت تو خانواده نداری؟
هر وقت دعوا میکنیم اول کوچیکه میره رجز میخونه توجه کردید؟:geek:[/div][/quote]
چرا دیدم اتفاقا به رایانه هم وارده ولی گاهی وقتا کوچیک ترا یه کارایی میکنن هرچی هم بگی درستش این نیست تاوقتی سرشون به سنگ نخوره توجه نمیکنن ولی بلخره وقتی بزرگتری باید یه جاهایی رو حرفت حساب بشه
نمیشه آخه بابا این داداش من خودش از منم عاقل تره ولی کلا همیشه کار به خشونت میکشه
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]مگه شما بزرگتر نیستید...اقتدارتون تو خونه کجارفته....[/div][/quote]
هر وقت دعوا میکنیم اول کوچیکه میره رجز میخونه توجه کردید؟:geek:[/div][/quote]
چرا دیدم اتفاقا به رایانه هم وارده ولی گاهی وقتا کوچیک ترا یه کارایی میکنن هرچی هم بگی درستش این نیست تاوقتی سرشون به سنگ نخوره توجه نمیکنن ولی بلخره وقتی بزرگتری باید یه جاهایی رو حرفت حساب بشه[/div][/quote]
نمیشه آخه :lol::lol:بابا این داداش من خودش از منم عاقل تره :|:|:|:|:mrgreen:ولی کلا همیشه کار به خشونت میکشه :x
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.