از بس نشستیم زل زدیم به این بازی بقیه را هم هوسی کردیم ، امروز صبح داداش کوچیکمم اومده میگه منم میخوام بازی کنم ، بهش میگم نمیشه با یه کامپیوتر فقط یه اکانت میشه ساخت میگه زور نزن دیشب یکی برای خودم ساختم هرچی هم بهش میگم برو پاکش کن پاک نمی کنه انگار بازی بهش مزه داده ، حالا شما بگید من چه کار کنم ؟
مگه چند ساله است؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]از بس نشستیم زل زدیم به این بازی بقیه را هم هوسی کردیم ، امروز صبح داداش کوچیکمم اومده میگه منم میخوام بازی کنم ، بهش میگم نمیشه با یه کامپیوتر فقط یه اکانت میشه ساخت میگه زور نزن دیشب یکی برای خودم ساختم :roll: هرچی هم بهش میگم برو پاکش کن پاک نمی کنه انگار بازی بهش مزه داده ، حالا شما بگید من چه کار کنم ؟ [/div][/quote]
مگه چند ساله است؟
به داداشت بگو الان میان جیزت میکنن اوف میشی تا بره
من یکم بچه تر بودم همسایمون یه پسر داشت هم سن خودم باهم بازی میکردیم بعد پسره یه داداش کوچولو داشت همش میومد بازیمونو خراب میکردوبعد پسره منو به داداشش نشون میداد میگفت این دختره آمپول داره ها اگه نری میاد آمپول میزنه..پسره هم بدو بدو فرار میکرد تو خونه ..گفتم اگه خیلی اذیتت میکنه بیام آمپول یزنم بهش
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol:به داداشت بگو الان میان جیزت میکنن اوف میشی تا بره :lol::lol:[/div][/quote]
من یکم بچه تر بودم همسایمون یه پسر داشت هم سن خودم باهم بازی میکردیم بعد پسره یه داداش کوچولو داشت همش میومد بازیمونو خراب میکردوبعد پسره منو به داداشش نشون میداد میگفت این دختره آمپول داره ها اگه نری میاد آمپول میزنه..پسره هم بدو بدو فرار میکرد تو خونه ..گفتم اگه خیلی اذیتت میکنه بیام آمپول یزنم بهش:D
به داداشت بگو الان میان جیزت میکنن اوف میشی تا بره
من یکم بچه تر بودم همسایمون یه پسر داشت هم سن خودم باهم بازی میکردیم بعد پسره یه داداش کوچولو داشت همش میومد بازیمونو خراب میکردوبعد پسره منو به داداشش نشون میداد میگفت این دختره آمپول داره ها اگه نری میاد آمپول میزنه..پسره هم بدو بدو فرار میکرد تو خونه ..گفتم اگه خیلی اذیتت میکنه بیام آمپول یزنم بهش
این دختر داییم با پسرداییم از من کوچیک ترن هی منو پسر خالمو اذیت میکنن منم میرم پیش تلفن یه شماره الکی میگیرم میگم زنگ زدم آقا افغانیه بیا با گونی ببرتتونا اونا هم اشکشون در میاد منم کلی حال میکنم
...............
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol:به داداشت بگو الان میان جیزت میکنن اوف میشی تا بره :lol::lol:[/div][/quote]
من یکم بچه تر بودم همسایمون یه پسر داشت هم سن خودم باهم بازی میکردیم بعد پسره یه داداش کوچولو داشت همش میومد بازیمونو خراب میکردوبعد پسره منو به داداشش نشون میداد میگفت این دختره آمپول داره ها اگه نری میاد آمپول میزنه..پسره هم بدو بدو فرار میکرد تو خونه ..گفتم اگه خیلی اذیتت میکنه بیام آمپول یزنم بهش:D[/div][/quote]
این دختر داییم با پسرداییم از من کوچیک ترن هی منو پسر خالمو اذیت میکنن منم میرم پیش تلفن یه شماره الکی میگیرم میگم زنگ زدم آقا افغانیه بیا با گونی ببرتتونا :mrgreen:اونا هم اشکشون در میاد منم کلی حال میکنم :|
راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......[/div][/quote]
چه پیره
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......[/div][/quote]
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها[/div][/quote]
چه پیره:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol:
نه بابا!این که خیلی بزرگه
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]راه حل های زیر سن بازی انلاین ندین.......اگه شما به کامپیوتر واردی و اون نه یه جوری وانمود کنین مسدود شدین بعد بگین رفتین یه اکانت زدین به پشتیبانی توضیح دادین اونام گفتن باز میشه ولی اکانت دوم باید پاک بشه وگرنه مسدود دائم......[/div][/quote]
آقا 17 سالشه ، کامپیوتر را قورت میده یه حرفایی می زنیدها[/div][/quote]
نه بابا!این که خیلی بزرگه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.