منم اومدم.بچها برنامه برای اتحاد چی شد؟{اتحاد انجمن؟}
یه قراری داشتیم.نامرد.
به خدا 10 روز نبودم اکانتو داده بودم به جانشین وقتی اومدم دیدم مسدود شده و اکانتم داغون شده
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]منم اومدم.بچها برنامه برای اتحاد چی شد؟{اتحاد انجمن؟}[/div][/quote]
یه قراری داشتیم.نامرد.[/div][/quote]
به خدا 10 روز نبودم اکانتو داده بودم به جانشین وقتی اومدم دیدم مسدود شده و اکانتم داغون شده:lol:
زدن اتحاد سرداران طلایی.منو و چند نفر دیگه هنوز نرفتیم تو.
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]از بچه های انجمن هرکی اتحاد زد بگه بیام اتحادش
[/div][/quote]
زدن اتحاد سرداران طلایی.منو و چند نفر دیگه هنوز نرفتیم تو.
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]از بچه های انجمن هرکی اتحاد زد بگه بیام اتحادش
[/div][/quote]
اگه یه بار دیگه بگم همه میگن این دختره عقده ایه:D
یه قراری داشتیم.نامرد.
به خدا 10 روز نبودم اکانتو داده بودم به جانشین وقتی اومدم دیدم مسدود شده و اکانتم داغون شده
نمیتونستی یه اس بدی؟
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]منم اومدم.بچها برنامه برای اتحاد چی شد؟{اتحاد انجمن؟}[/div][/quote]
به خدا 10 روز نبودم اکانتو داده بودم به جانشین وقتی اومدم دیدم مسدود شده و اکانتم داغون شده:lol:[/div][/quote]
نمیتونستی یه اس بدی؟:x
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]از بچه های انجمن هرکی اتحاد زد بگه بیام اتحادش
[/div][/quote]
اگه یه بار دیگه بگم همه میگن این دختره عقده ایه:D[/div][/quote]
عقده ای:lol:
یه قراری داشتیم.نامرد.
نمیتونستی یه اس بدی؟
وقتی نبودم چطوری مس بدم؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]منم اومدم.بچها برنامه برای اتحاد چی شد؟{اتحاد انجمن؟}[/div][/quote]
به خدا 10 روز نبودم اکانتو داده بودم به جانشین وقتی اومدم دیدم مسدود شده و اکانتم داغون شده:lol:[/div][/quote]
نمیتونستی یه اس بدی؟:x[/div][/quote]
وقتی نبودم چطوری مس بدم؟:lol:
یه قراری داشتیم.نامرد.
نمیتونستی یه اس بدی؟
وقتی نبودم چطوری مس بدم؟
وقتی اومدی میدادی.مگه قرار نبود یه ساعت شروع کنیم.
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]منم اومدم.بچها برنامه برای اتحاد چی شد؟{اتحاد انجمن؟}[/div][/quote]
نمیتونستی یه اس بدی؟:x[/div][/quote]
وقتی نبودم چطوری مس بدم؟:lol:[/div][/quote]
وقتی اومدی میدادی.مگه قرار نبود یه ساعت شروع کنیم.:roll:
من تو اتحاد گلدن کلوب هستم اما موسسشون هنوز نمیدونه که نمیشه منابع ارسال کرد میگه منابع بفرستید بهم
پس نتیجه میگیریم اتحاد به درد نمیخوره (شاید بعد ها درست شه)
اتحادو بزنید خودشم بنویسید انجمن
این مطلب در 1392/04/01 11:52:59 نوشته شده است و در 1392/04/01 11:57:15 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mash[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]از بچه های انجمن هرکی اتحاد زد بگه بیام اتحادش
[/div][/quote]
منم هم چنین[/div][/quote]
من تو اتحاد گلدن کلوب هستم اما موسسشون هنوز نمیدونه که نمیشه منابع ارسال کرد میگه منابع بفرستید بهم :lol::lol:
پس نتیجه میگیریم اتحاد به درد نمیخوره (شاید بعد ها درست شه)
اتحادو بزنید خودشم بنویسید انجمن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.