از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی
پس صبر میکنیـــــــــــــــــــم فقط بگو زود تر
i knew you were trouble
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی:oops:[/div][/quote]
از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی
پووووووورییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بیو دیگه راستی اتحاد ما تاسیس شدا
...............
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی:oops:[/div][/quote]
پس صبر میکنیـــــــــــــــــــم فقط بگو زود تر[/div][/quote]
پووووووورییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:oops:
بیو دیگه راستی اتحاد ما تاسیس شدا :|:P:P:P:P:P
فعلا که توی سرور 15 ثبت نام نکرده
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی:oops:[/div][/quote]
کرده زیر سمش هست
i knew you were trouble
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی:oops:[/div][/quote]
فعلا که توی سرور 15 ثبت نام نکرده[/div][/quote]
کرده زیر سمش هست
کرده زیر سمش هست
خب انجمن نیومده ازش بپرسیم؟؟
...............
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی:oops:[/div][/quote]
کرده زیر سمش هست[/div][/quote]
کرده زیر سمش هست
فکر نکنم
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]از من میشنوین فعلا اتحادی نرید .چون قراره legend quickon بهترین ها رو بزنه.منم از الان منتظرشم. پوریا کجاااایییی:oops:[/div][/quote]
کرده زیر سمش هست[/div][/quote]
خب انجمن نیومده ازش بپرسیم؟؟[/div][/quote]
فکر نکنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.