نه باز میشه ...
ممکنه مشکل سرور در دقایقی باشه که حل میشه ...
یا مشکل مرورگر باشه که باید به تنظیمات مرورگر خود بروید و تمامی کوکی ها و کش ها و داده های قبلی را پاک کنید و دوباره صفحه را رفرش کنید ، یا مرورگر خود را آپدیت کنید ، اگر اشکال از مرورگر باشد صفحه ی سفید یا صفحه ی سفید با نوشته می آید یا صفحه خوب لود نمی شود ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]paridokht[/b][/div][div]بچه ها سرور14برای من بازنمیشه شماهم همینطور؟؟؟[/div][/quote]
نه باز میشه ...
ممکنه مشکل سرور در دقایقی باشه که حل میشه ...
یا مشکل مرورگر باشه که باید به تنظیمات مرورگر خود بروید و تمامی کوکی ها و کش ها و داده های قبلی را پاک کنید و دوباره صفحه را رفرش کنید ، یا مرورگر خود را آپدیت کنید ، اگر اشکال از مرورگر باشد صفحه ی سفید یا صفحه ی سفید با نوشته می آید یا صفحه خوب لود نمی شود ...
پانیشر یادته اون روز توی پیام خصوصی چی بهت گفتم ؟ فراموشش کن اشتباه از تشخیص من بود و صد در صد حق با شما بود ، من از شما عذرمیخوام ،
...
آها فهمیدم ...
اینقدر این آقا آرش ما را اذیت نکنید
به گردن همه حق برادر بزرگتری داره
=====================
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div]فقط به سابقه ی خودت مینازی ...[/div][/quote]
بد جور[/div][/quote]
میگم ...[/div][/quote]
پانیشر یادته اون روز توی پیام خصوصی چی بهت گفتم ؟ فراموشش کن اشتباه از تشخیص من بود و صد در صد حق با شما بود ، من از شما عذرمیخوام ،[/div][/quote]
:? ...
آها فهمیدم ...:lol:[/div][/quote]
اینقدر این آقا آرش ما را اذیت نکنید;)
به گردن همه حق برادر بزرگتری داره:arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.