رهام قنبری
bingo55521
من میخواستم کمک کرده باشم و کار این بنده خدا حل شه
لوووووووووووووووووووووووول
خوشم میاد این جدیدا همشون دشمنن با من
حالا درسته من 13 تا سرور فقط ثبت نام نکردم ولی از سرور 4 بودم ،،، جدید نیستم این از من ،،، پانیشر هم که 9 تا سرور بازی کرده و ali ahp هم تا حالا 7 تا سرور بوده نمیدونم منظورت از جدیدی ها کدوم ها هستند ؟؟؟!!!! شایدم از دیشب تا حالا که من خوابیدم معنی جدید عوض شده!! آیا؟؟؟؟ در ضمن کمک اونه که راه حل درست بده نه طرفو بندازه تو چاه ،، شاید معنی کمک هم عوض شده
من با شما حرفی ندارم
این جا هم انجمنه
پس منظورمن بازی نبود
شما همتون از بعد از عید اومدین فوقشم اسفند پس هنوز قدیمی نیستی
ایمقدر هم تعنه نزن
من اینجا جلوی خودمو میگیرم شما دارید دور ورمیدارید
10 دور که نمیگن یه حرفی شما راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.
تیکه انداختنوتونم بزارید واسه موقع سبزی پاک کردنتون خیر پیش
دیگه هیچ جوابی از طرف من نه به شما داده میشه نه کاربر علی ای اچ پی پس بهتره جواب ندید
این مطلب در 1392/03/31 14:08:46 نوشته شده است و در 1392/03/31 14:09:34 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]
من میخواستم کمک کرده باشم و کار این بنده خدا حل شه
لوووووووووووووووووووووووول
:lol:
خوشم میاد این جدیدا همشون دشمنن با من [/div][/quote]
حالا درسته من 13 تا سرور فقط ثبت نام نکردم ولی از سرور 4 بودم ،،، جدید نیستم این از من ،،، پانیشر هم که 9 تا سرور بازی کرده و ali ahp هم تا حالا 7 تا سرور بوده نمیدونم منظورت از جدیدی ها کدوم ها هستند ؟؟؟!!!! شایدم از دیشب تا حالا که من خوابیدم معنی جدید عوض شده!! آیا؟؟؟؟ در ضمن کمک اونه که راه حل درست بده نه طرفو بندازه تو چاه ،، شاید معنی کمک هم عوض شده [/div][/quote]
من با شما حرفی ندارم
این جا هم انجمنه
پس منظورمن بازی نبود
شما همتون از بعد از عید اومدین فوقشم اسفند پس هنوز قدیمی نیستی
ایمقدر هم تعنه نزن
من اینجا جلوی خودمو میگیرم شما دارید دور ورمیدارید
10 دور که نمیگن یه حرفی شما راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.
تیکه انداختنوتونم بزارید واسه موقع سبزی پاک کردنتون خیر پیش
دیگه هیچ جوابی از طرف من نه به شما داده میشه نه کاربر علی ای اچ پی پس بهتره جواب ندید