یکی از بچه ها یه وبلاگ یا به قول خودش یه انجمن طراحی کرده که میخواد مابریم عضو بشیم
آهان اینم خلافه چون قبلا یکی زده بود حتی بهتر و خوشگل تر از این انجمن بود که هم تایپیک قفل و حذف شد و هم اون انجمن
من عضو شدم ولی با این اسمم نه ایمیلمم باز نمیشه تابرم تایید کنم اصلا حوصلشم ندارم همینو میایم کلی اعصابمون بهم میریزه اینم بریم
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]موضوع چیه؟[/div][/quote]
یکی از بچه ها یه وبلاگ یا به قول خودش یه انجمن طراحی کرده که میخواد مابریم عضو بشیم[/div][/quote]
آهان اینم خلافه چون قبلا یکی زده بود حتی بهتر و خوشگل تر از این انجمن بود که هم تایپیک قفل و حذف شد و هم اون انجمن[/div][/quote]
من عضو شدم ولی با این اسمم نه ایمیلمم باز نمیشه تابرم تایید کنم اصلا حوصلشم ندارم همینو میایم کلی اعصابمون بهم میریزه اینم بریم :P:roll::|:oops:
یکی از بچه ها یه وبلاگ یا به قول خودش یه انجمن طراحی کرده که میخواد مابریم عضو بشیم
آهان اینم خلافه چون قبلا یکی زده بود حتی بهتر و خوشگل تر از این انجمن بود که هم تایپیک قفل و حذف شد و هم اون انجمن
من عضو شدم ولی با این اسمم نه ایمیلمم باز نمیشه تابرم تایید کنم اصلا حوصلشم ندارم همینو میایم کلی اعصابمون بهم میریزه اینم بریم
منم همینطور ولی نمیدونم چرا قبل از این که به شهرم سر بزنم میام اینجا گرچه خیلی ها هم ازمون متنفرند
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]موضوع چیه؟[/div][/quote]
یکی از بچه ها یه وبلاگ یا به قول خودش یه انجمن طراحی کرده که میخواد مابریم عضو بشیم[/div][/quote]
آهان اینم خلافه چون قبلا یکی زده بود حتی بهتر و خوشگل تر از این انجمن بود که هم تایپیک قفل و حذف شد و هم اون انجمن[/div][/quote]
من عضو شدم ولی با این اسمم نه ایمیلمم باز نمیشه تابرم تایید کنم اصلا حوصلشم ندارم همینو میایم کلی اعصابمون بهم میریزه اینم بریم :P:roll::|:oops:[/div][/quote]
منم همینطور ولی نمیدونم چرا قبل از این که به شهرم سر بزنم میام اینجا گرچه خیلی ها هم ازمون متنفرند
کیا؟
منم اول این انجمنو باز میکنم بعدش میرم اس 10 بعدش 13 بعدشم 14امروز کتاب خونه بودم قمم خیلی گرمه پوستم کنده شد رفتم یه سری رمان تخیلی بگیرم خب حال اسپم بسه
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]موضوع چیه؟[/div][/quote]
من عضو شدم ولی با این اسمم نه ایمیلمم باز نمیشه تابرم تایید کنم اصلا حوصلشم ندارم همینو میایم کلی اعصابمون بهم میریزه اینم بریم :P:roll::|:oops:[/div][/quote]
منم همینطور ولی نمیدونم چرا قبل از این که به شهرم سر بزنم میام اینجا گرچه خیلی ها هم ازمون متنفرند [/div][/quote]
کیا؟:|:|:|
منم اول این انجمنو باز میکنم بعدش میرم اس 10 بعدش 13 بعدشم 14:oops::oops::oops:امروز کتاب خونه بودم قمم خیلی گرمه پوستم کنده شد رفتم یه سری رمان تخیلی بگیرم :oops::oops:خب حال اسپم بسه :oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.