فقط یه نکته بگم اونایی که از ه ک سر در میارن اینکه داخل سایت یا انجمنی که عضو میشی آی پی نفرات ثبت میشه وایمیل و غیره که اگه طرف وارد باشه با اینا خیلی کارا میکنه
این مطلب در 1392/03/30 01:08:16 نوشته شده است و در 1392/03/30 01:09:20 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
فقط یه نکته بگم اونایی که از ه ک سر در میارن اینکه داخل سایت یا انجمنی که عضو میشی آی پی نفرات ثبت میشه وایمیل و غیره که اگه طرف وارد باشه با اینا خیلی کارا میکنه
دوستان فردا * شدین دیگه نگین مدیران عصر پادشاهان مسئولش هستناز من گفتن بود
برای چی؟
داداش این روشهای دیگه قدیمی شده.تور خودت رو داخل برکه ای بنداز که توش ماهی هست نه اینکه داخل اقیانوس بدون ماهی
خب ، چه ربطی داشت ؟
شما با یه رمزو نام کاربریه دیگه ثبت نام کن تا ه ک نشی
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان فردا هک شدین دیگه نگین مدیران عصر پادشاهان مسئولش هستن:!::?:از من گفتن بود:idea:[/div][/quote]
برای چی؟[/div][/quote]
داداش این روشهای دیگه قدیمی شده.تور خودت رو داخل برکه ای بنداز که توش ماهی هست نه اینکه داخل اقیانوس بدون ماهی[/div][/quote]
خب ، چه ربطی داشت ؟[/div][/quote]
برای چی؟
داداش این روشهای دیگه قدیمی شده.تور خودت رو داخل برکه ای بنداز که توش ماهی هست نه اینکه داخل اقیانوس بدون ماهی
خب ، چه ربطی داشت ؟
تکست بالایی رو بخون بعد نظر بده
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان فردا هک شدین دیگه نگین مدیران عصر پادشاهان مسئولش هستن:!::?:از من گفتن بود:idea:[/div][/quote]
برای چی؟[/div][/quote]
داداش این روشهای دیگه قدیمی شده.تور خودت رو داخل برکه ای بنداز که توش ماهی هست نه اینکه داخل اقیانوس بدون ماهی[/div][/quote]
شما با یه رمزو نام کاربریه دیگه ثبت نام کن تا ه ک نشی[/div][/quote]
برای چی؟
خب ، چه ربطی داشت ؟
برا ما دیگه فرق نداره ه ک بشیم یا نه ما اعتماد کردیم عضو شدیم دیگه به مرامو مروت طرف بستگی داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان فردا هک شدین دیگه نگین مدیران عصر پادشاهان مسئولش هستن:!::?:از من گفتن بود:idea:[/div][/quote]
برای چی؟[/div][/quote]
شما با یه رمزو نام کاربریه دیگه ثبت نام کن تا ه ک نشی[/div][/quote]
تکست بالایی رو بخون بعد نظر بده[/div][/quote]
برا ما دیگه فرق نداره ه ک بشیم یا نه ما اعتماد کردیم عضو شدیم دیگه به مرامو مروت طرف بستگی داره;)
لطفا برای عضویت در انجمن از لینک زیر استفاده کنید
http://kings--era.rozblog.com/Forum/Register/farvahar12
الان دو تا یی چه کنیم
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]لطفا برای عضویت در انجمن از لینک زیر استفاده کنید
http://kings--era.rozblog.com/Forum/Register/farvahar12[/div][/quote]
الان دو تا یی چه کنیم:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.