ای ول تاپیک 90دقیقه این همه صفحه از ابداعات انیشتینه!!!
جان من حال کردید یکی از سرعتی ترین تایپکا بود فک نکنم تایپکی به این سرعت رفته باشه صفه 15
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]ای ول تاپیک 90دقیقه این همه صفحه از ابداعات انیشتینه!!![/div][/quote]
جان من حال کردید یکی از سرعتی ترین تایپکا بود فک نکنم تایپکی به این سرعت رفته باشه صفه 15
ای ول تاپیک 90دقیقه این همه صفحه از ابداعات انیشتینه!!!
ایول منم المپیک تاپیک میدم در عرض یه ما بشه 1000 صفحه
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]ای ول تاپیک 90دقیقه این همه صفحه از ابداعات انیشتینه!!![/div][/quote]
جان من حال کردید یکی از سرعتی ترین تایپکا بود فک نکنم تایپکی به این سرعت رفته باشه صفه 15[/div][/quote]
ایول منم المپیک تاپیک میدم در عرض یه ما بشه 1000 صفحه:lol:
خیلی جوگیر نشید میریم جام جهانی همه رو می بازیم....
میریم میبینیم اصلا ببازیم بازم من خوشحالم که رفتیم اصلا چرا هی جو منفی میدی هروقت رفتیم باختیم خودم یه تایپک میزنم بریم گریه کنیم
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]خیلی جوگیر نشید میریم جام جهانی همه رو می بازیم....[/div][/quote]
میریم میبینیم اصلا ببازیم بازم من خوشحالم که رفتیم اصلا چرا هی جو منفی میدی هروقت رفتیم باختیم خودم یه تایپک میزنم بریم گریه کنیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.