باورتون میشه داریم میریم جام جهانی؟ جون من ببرید بازی رو
ازبک یکی زد شاید نریم اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووههههههههههههه دیدی؟
[quote][div][b]mash[/b][/div][div]:shock: باورتون میشه داریم میریم جام جهانی؟
:oops: جون من ببرید بازی رو[/div][/quote]
ازبک یکی زد شاید نریم اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووههههههههههههه دیدی؟
باورتون میشه داریم میریم جام جهانی؟ جون من ببرید بازی رو
ضد حال نزن دیگه
در جوانی به خویش میگفتم/شیر شیر است گرچه پیر بود چون که پیری رسید دانستم/پیر پیر است گرچه شیر بود
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]mash[/b][/div][div]:shock: باورتون میشه داریم میریم جام جهانی؟
ازبک یکی زد شاید نریم اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووههههههههههههه دیدی؟[/div][/quote]
ضد حال نزن دیگه
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]mash[/b][/div][div]:shock: باورتون میشه داریم میریم جام جهانی؟
ازبک یکی زد شاید نریم اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووههههههههههههه دیدی؟[/div][/quote]
وااااااااااااااااااییییییییییییییییی دفاععععععععععععععععع
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]mash[/b][/div][div]:shock: باورتون میشه داریم میریم جام جهانی؟
وااااااااااااااااااییییییییییییییییی دفاععععععععععععععععع[/div][/quote]
حالا نخوریم وقت اضافه چقدر میگیره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.